"Sajnáljuk, hogy egy rövid ideig nélkülöznötök kell a Konopizzát, de ígérjük, hogy amint lehetséges, újra elérhetővé válunk a fővárosban is. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, és kérnénk a törzsvendégeinket, hogy legyenek addig is türelemmel. Továbbra is várunk titeket Szolnokon a Pelikán bevásárlóközpontban és márciustól már Cegléden is" - olvasható a Konopizza Magyarország Facebook-oldalán.
A fagylalttölcsér formájú pizzát forgalmazó koncepció 2004-ben jelent meg az olasz piacon. Céljuk egy olyan projekt létrehozása volt, mely üzleti partnerekkel és/vagy kombinálva már működő vendéglátóhelyekkel (pizzériákban, bárokban, kioszkokban, stb.) működtethető.
A Konopizza, ugyanúgy, mint minden más hagyományos pizza, víz és liszt alapú tésztából készül dagasztással és kelesztéssel. Ezután formázzák varázslatos tölcsérré, mely kész a sütésre. Az elkészítése egyszerű, a recept nem titkos. A kiadós töltelék egészséges alapanyagai teszik a Konopizzát egy különleges termékké, amely elkészül 3 perc alatt. (forrás: Facebook-profil, konopizza.hu, Franchiseportál)