A téglaboltívek alatt a Villányban megszokott minőség és igényesség köszönti a borkedvelő látogatókat. A kézműves gondossággal szüretelt, nagy szakértelemmel készített borok, egyedülálló élménnyel gazdagítják a természet harmóniájának tisztelőit. A minőségi fehérborok, az élettel teli, friss forrásként feltörő Rose, a kissé teltebb vörösborok, a felejthetetlen Kadarka. Minőségükről számos hazai és nemzetközi borverseny díjai árulkodnak.
Polgár Zoltánt, a Magyar Borakadémia 1996-ban az „Év Bortermelőjévé” választotta. A most megnyílt 120 fős étterem, kiválóan alkalmas baráti vagy céges rendezvények lebonyolítására, üzleti megbeszélések szervezésére. Az étterem része egy borbár, amelyet a vacsorát nélkülöző vendégek részére hoztak létre. Mind a borbárban, mind az étteremben megkóstolt villányi borokat az étterem melletti vinotékában kínálják megvásárlásra. A hagyománytisztelő Polgár család legjobb borai mellett, az ide látogató vendégek a tradicionális magyar konyha kiváló ételeit is élvezhetik, amelyek tökéletes harmóniával varázsolják el a Bortrezor Pince látogatóit.