Kérdések, amelyekre kizárólag évbúcsúztató, decemberi - már az Inmedio és Relay üzlethálózatban a nagyközönség számára is elérhető - Vendég & Hotel Horeca-szaklapban kaphat választ:
Mit üzen Kupa Mihály a szállodásoknak, éttermeseknek 2012-re vonatkozólag?
Melyek a legújabb ÁNTSZ-rendeletek? Milyen változások lépnek életbe jövőre?
Szeretnék a borászok, ha ismét lenne zárjegy?
Hol található a halak útja? És mire érdemes felkészülni egy igazi hallal bélelt túrán?
Hogy készíti el Magyarország leghíresebb halszakácsa a barramundfilét?
Hogy tűnhet el nyomtalanul egy szállodai szobából a vendég távozásakor egy teljes páncélöltözet, meg egy százkilós bőrkanapé?
Mi az új smovey őrület? És miért szorítja nemsokára a háttérbe a nordic walkingot?
Miért nyit valaki Gyulán indonéz éttermet? Miért zárja be, és vált magyaros vendéglőre? Majd miért tér vissza ismét az indonéz ízekhez?
A kiadóban a Vendég & Hotel lap megrendelhető Murár Mónikánál (mail: [email protected], tel: 06 1 430 4503 fax: 06 1 1 430 4539