- Mi történt a Hortobágyi Csárda nyitóünnepségén?
- Előfordulhat-e, hogy a cigarettafüst nem felfelé, hanem lefelé száll?
- Lesz-e nemzeti védjegy, avagy sem?
- Mely cégek léptek be májusban a Magyar Szállodaszövetség tagjai közé?
- Milyen Zamárdi új négycsillagos szállodája?
- Mi a Nagybani Piacon a hazai gyümölcstermelők véleménye az idei helyzetről? És milyen áron kínálják portékáikat?
- Miért zárt be, és hogy nyitott ki a napokban a siófoki Piroska Csárda?
- Van-e olyan tópart, ahol a szabadban nem lehet, kizárólag a nyaralókban engedik a dohányzást?
- Mihez kezd egymással annyi éttermi szövetség, amennyi hazánkban működik?
- Mi a trend ma a világban szállodai bekészítés terén?
- Jobb-e az arabica kávé a robustánál?
- Miért használ centrifugát, nyomáskamrát és fagyasztva szárítót egy sztárszakács a konyhán?
- Miért elégedett egy szállodai igazgató az éves 25-30 százalékos töltöttséggel?
A lap legfrissebb száma már kapható a kiadóban Murár Mónikánál (mail: [email protected], tel: 06 1 430 4503 fax: 06 1 1 430 4539) vagy egész évre a szaklap előfizetethető továbbra is ugyanitt változatlan áron – 7900 Ft éves bruttó összegért.