Az eseményen mélyvízbe dobták a hotel személyzetét, mivel rögtön teltház előtt kellett bizonyítaniuk – ami sikerült is. A 2,5 milliárd forintos beruházással felépült hotelben minden helyiség és szoba légkondicionált, a vendégekre tágas parkoló vár a parkosított udvaron. A fürdőtől néhány perces sétára fekvő, négyemeletes, 135 szobás szálloda legfelső szintjén színvonalas rendezvénytermeket és exkluzív apartmanokat alakítottak ki. A szolgáltatások közé tartozik a kerékpárkölcsönző, a saját mosoda és a játszóház. A házban több belső és egy melegített vizű külső medence is található. A fürdőből gyógyvizet is kapnak, amivel két kisebb medencét töltenek meg. Különleges a hotel wellness részlege, ahol a finn szauna mellett infraszauna, aromaterápiás terem, sóbarlang és gőzkamra is helyet kapott. A vendégek különféle masszázsok között válogathatnak, a szálloda főorvosának vizsgálata alapján megelőző és rehabilitáló kezeléseket is ajánlanak.
A szálloda konyhája magas színvonalú, konyhafőnökük, az egri Juhász Attila mesterszakács és csapata minden étkezéskor maradandót alkotott, a lazaclevestől a báránybordán át a klasszikus töltött káposztáig. A házban a minőségi magyar borok mellett széles pálinkaválasztékot is találnak a különlegességek kedvelői.
Juhász László szállodaigazgató a magyar vendégek mellett lengyel, ukrán, szlovák és román csoportokra és egyéni utasokra is számít, és bízik a céges forgalom fellendülésében.