A téli szezont az úgynevezett meleg ízek (csokoládé, karamell, diófélék) felhasználásával készült kompozíciók jellemzik. Ebbe a trendbe illeszkedik a csak jövő év tavaszáig kapható Hazelnut Chocolate Brittle ízvariáns is. A belga csokoládéból készült jégrémben mogyoró öntetet és karamellizált mogyoró darabokat kevertek, így jött létre az ellenállhatatlan jégkrém kompozíció.
Az új étlap szenzációja a Magyarországon egyedül itt kapható jégrém fondü. Speciálisan elkészített jégkrém gömböket, gyümölcs- és kekszdarabokat olvasztott belga csokoládéba mártogatva lehet a helyszínen megkóstolni. A csokoládé kedvelők is egy különleges kompozíciót próbálhatnak ki az üzletben. A Chocolate Journey nevű kehelyben Budapesten egyedülálló módon 4 féle csokoládé jégkrémet lehet megkóstolni. (Belgian Chocolate, Choc Choc Chip, Chocolate Midnight Cookies, és Chocolate Hazelnut Brittle).
Az új étlap a fagylaltozó aktualizált www.hdpartner.hu honlapján is megtekinthető.