A potom 75 000 dolláros süteményt a párizsi Four Seasons George V hotel egykori séfje, Alex Bonnefoi ötölte ki. Az édesség maga egy kézműves, gömb alakú csokoládé-műalkotásba helyezett, fehércsokoládés-vaníliás piskóta. Lássuk be, ez az összeállítás így még nem ér meg csaknem 21 millió forintot, rögtön más lesz azonban a leányzó fekvése, ha megtudjuk; bizony egy gyémántjegygyűrű kukucskált kifelé az édesség belsejéből.
A nyalánkságból előtűnő ékszert egy nagyobbacska, ötkarátos szoliter, valamint az azt hordozó platinakarika alkotta. A jegygyűrű nélkül is meg lehetett rendelni a süteményt, és így már kevesebb zöldhasút kellett otthagyni a steakhouse-ban.
Bár a különlegesség állítólag nem volt valami terjedelmes, ám a gyémántgyűrű révén feleségül kért hajadonok ennél a problémánál valószínűleg nem fognak sokáig leragadni.
Forrás: Élelmiszer online