A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

Az ikonikus Beatles albumborítót tervező művész készítette az új Budweiser sörösdobozt, amely limitált négyes kiszerelésben kapható a brit üzletekben.

A pop-art stílus előtti tisztelgésképpen a Budweiser egy speciálisan tervezett, limitált kiadású sörösdobozt jelentetett meg Sir Peter Blake, a Beatles 1967-ben megjelent Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band albumának tervezőjével együttműködve.

A sörösdobozokon Blake jellegzetes motívumai jelennek meg: a színes, de egyszerű csillagok és szívek, patchwork mintákba rendezve a Budweiser logó körül.

A Budweiser új, limitált kiadású ruhában
A Budweiser új, limitált kiadású ruhában
Fotó: ESM Magazine Facebook oldala

A brit Tesco üzletekben forgalmazott új dobozokat március 23-án mutatták be a londoni Shoreditchben egy utcai kiállításon.- derül ki a Store Insider cikkéből. Mint írják Blake a következőket mondta az együttműködésről:

„Mindig is hittem a művészet erejében, amely képes átlépni a határokat, és kapcsolatba lépni az élet minden területéről érkező emberekkel, ezért nagyon örülök, hogy a Budweiserrel, egy amerikai kulturális ikonnal  dolgozhatok. Visszatérünk a pop-art a gyökereihez és tömegekhez juttatjuk el ezzel a limitált példányszámú dobozzal, amely mindenkit arra szólít fel, hogy értékelje a művészet szépségét a mindennapi életében.”

A Blake aláírásával ellátott, limitált kiadású dobozok négyes kiszerelésben kerültek értékesítésre. A Beatles  album mellett ő tervezte az Oasis Stop The Clocks és a Band Aid Do They Know It's Christmas? című albumának borítóját is. Emellett számos más előadóval és zenésszel dolgozott együtt.


Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni!

Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni! 

40 különleges balatoni ételt kóstolt körbe a Balatoni Kör szakmai előzsűrije, és választotta ki azt a tíz nevezőt, akik bekerültek az Év strandétele verseny döntőjébe.
Tevetej-nagyhatalom lennénk?

Tevetej-nagyhatalom lennénk? 

Ugyanis a magyarországi tevetej feldolgozását tanulmányozás céljából a távoli Csádból egy komplett delegáció érkezett hazánkba.
Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni

Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni 

A Mátra gyönyörű bortermelő vidékén található Ludányi Pincészet tulajdonosával, Ludányi Józseffel beszélgettünk a borászat történetéről és persze borokról.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik

A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik 

2024-ben a Dining Guide Év Fenntartható Étterme a Natura Hill Zebegény.
Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka

Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka 

Egy tanulmány több mint húszezer Google véleményt vizsgált meg, hogy felmérje, mely borászatok találhatók a legfestőibb helyeken.
MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.