Mindegyik Egyesült Királyságbeli pizzériát franchise-átvevő üzemelteti, s a legutóbb megnyitott egység tulajdonosa, immár 13 Domino's Pizza éttermet tudhat magáénak Londonban és környékén.
A Domino’s Pizza még nincs jelen Magyarországon. A franchise hálózat a világ egyik legnagyobb gyorsétterem-hálózata. Az Entrepreneur magazin 2008-as év legeredményesebb franchise-hálózatainak 500-as listáján a kilencedik helyet foglalja el. A Domino's Pizzát még 1960-ban alapította egy testvérpár, s 1967 óta működik franchise formában. Ma már 8700 egységgel több mint 60 országban van jelen. (Franchiseportál)
A Dominos Pizza 600. üzletét nyitotta meg az Egyesült Királyság területén
A Pizza házhoz szállítás egyik úttörője, a Domino's Pizza december 10-ével hivatalosan megnyitotta 600 üzletét az Egyesült Királyságban. Ezzel az üzletnyitással a hálózat jelenleg is folyó terjeszkedési folyamatának jelentős állomásához érkezett.

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben
Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség
Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től
A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk
Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja
Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Legjobbak közt a magyar speciality kávé
A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben
A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.

Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében
Országos ellenőrzés lesz a főszezonban bizonyos vendéglátóhelyeken.

Átadták a Gyulai Pálinkafesztivál versenydíjait
Az idei pálinkafesztiválon az év gyümölcse a cseresznye, így külön kategóriaként bírálta a szakmai zsűri a cseresznyepálinkával töltött 27 bonbont.

Nyári ízek újrahangolva – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján
Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is ízutazásra hívja a vendégeket.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.