A Dunapark igazi menő kutyabarát hely

Meg is lett az eredménye: idén a Dunapark Kávéház vitte el a Pont Itt magazin és a Turizmus Online különdíját Az év kutyabarát cukrászdája címért folytatott versenyben.

Impozáns, hatalmas belső terek, kifinomult art deco enteriőr, és letisztult elegancia jellemzi 1938 óta a Dunapark Kávéházat. Aki járt már ott, tudja, hogy egy igazán kellemes, nosztalgikus hangulatú helyről van szó, ahol komoly munka kezdődött meg az elmúlt hónapokban, hogy visszaállítsák Lipótváros ikonikus kávéházának egykori tündöklését.

“A célunk, hogy újra visszaállítsuk a Dunapark Kávéház egykori hírnevét, így az elmúlt egy évben komoly arculatfrissítés történt, valamint megújult az étlapunk, bevezettük a heti séfajánlatot, és elkezdtünk nyitni a klasszikus programok mellett egy modern, kortársabb irány felé is.” - árulta el Kucsera Lilla, a Dunapark kommunikációs vezetője, majd hozzátette: “Korábban sehol nem kommunikáltuk, de a Dunapark mindig is kutyabarát hely volt. A jeget megtörtük azzal, hogy neveztünk az év Kutyabarát helye versenyre és büszkék vagyunk rá, hogy a zsűri nekünk ítélte cukrászda kategóriában a különdíjat.”

A Dunaparkban szívesen látják a négylábú kedvenceket is, akik kényelmesen elterülhetnek a meleg napsütötte teraszon, vagy kedvükre élvezhetik a hatalmas belső tér adta szabadságot. Itt biztosan mindenki elfér majd az asztalnál! (x)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.