A vendéglátóipar, ezen belül a prémium kávéztatás óriási változáson ment keresztül az utóbbi években. A Nespresso 2012-ben Magyarországon is elérhetővé tette a tökéletes kávéélményt az üzleti felhasználók, éttermek, szállodák és irodák részére, idén pedig nem másra vállalkozott, mint a professzionális kávégépek speciális kávépárnákkal működő új, egyúttal kategóriateremtő vállfajának, az Aguil barista kávégépnek a HORECA piacra történő bevezetésével.
Az új, esztétikus modell nagy szakértő, aki kis helyen is elfér, gyors és egyszerű a kezelése, nem igényel baristát a használata. Havi 3-4000 barista minőségű, változatlanul magas színvonalú kávé lefőzésére alkalmas és köszönhetően a beépített tejhab funkciónak egyetlen gombnyomással minden receptet le tud főzni a Capuccino, Latte Machiato, Espresso Machiato, hideg és meleg tejhabos változatokban is. Kínálata további saját receptekkel bővíthető és tisztítása, karbantartása sem okoz gondot, hiszen mindamellett, hogy közvetlenül a vízhálózatra köthető,saját öntisztítóprogrammal is rendelkezik.
Az új kávégép a Bocuse d'Or Európai döntőjén, május 9-11-én a szakmai érdeklődők számára is megtekinthető és kipróbálható.
Forrás: Vendég&Hotel Online