A Szállodaszövetség elnöke is a zsűriben!

A Gastro&Hotel Design Award a hazai Horeca-szakma legrangosabb, leglátványosabb design versenye, amely ma már igazi nemzetközi brandnek számít.

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot.

Ez a verseny Magyarországon az egyetlen olyan nemzetközi szinttel mért megmérettetés, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek tervezési megoldásai, sőt, eddig meg nem valósított terveket is benyújthatnak a pályázók.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére. És arra, hogy a vendégoldal elégedettség oldaláról mennyire fontos és meghatározó az adott szálláshely vagy vendéglátóegység megjelenése.

A zsűrizés legfőbb szempontjai idén is a pályázott munka eredetisége, kreativitása, érthetősége, átláthatósága, a kivitelezés minősége, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja.

A zsűrizés legfőbb szempontjai idén is a pályázott munka eredetisége, kreativitása, érthetősége, átláthatósága, a kivitelezés minősége, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja.

És akik ezek alapján döntenek:

 

ZSŰRIELNÖK

Varró Zoltán - belsőépítész, designer - VarroDesign

ZSŰRITAGOK

Ács Erzsébet - elnök - Lakberendezők Országos Szövetsége

Bakody Katalin - igazgató - JAB Csoport

David Mulin - Executive Assistant Manager - St. Reggis Hotel Punta Mita

Flesch Tamáselnök - Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ)

Krémer Julianna - művészeti vezető - PPH Media

Monica Ortiz - Hotel Manager - Rosewood BahaMar, Bahamas

Peter Katusak-Huzsvar - General Manager - Sofitel Vienna Stephansdom

Thierry Baurez - Global Director of Sales - Trump Hotels

Vágó Ágnes - főszerkesztő - Pont Itt

Zubreczki Dávid - újságíró - Index.hu - Urbanista Blog

 

Nevezzen a 2019-es Gastro&Hotel Design Awardra!

 

A kategóriákról bővebben ide kattintva olvashat!

 

További információk a versenyről itt érhetők el!

 

Online nevezésért ide kattintson!

 

További információ: Mohai Fanni,

[email protected] 

+36 1 430 4518


Gastrodesignaward.hu

Forrás: Turizmus Online


Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.