A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot.
Ez a verseny Magyarországon az egyetlen olyan nemzetközi szinttel mért megmérettetés, amely átfogó módon közelít a dizájnhoz, annak minden területét értékeli a vendéglátó- és szállodaiparon belül. Ennek megfelelően a versenybe egyaránt nevezhetőek a megfelelő kategóriákban belsőépítészeti, lakberendezési megoldások, illetve különböző, az adott területen fontos kiegészítő termékek tervezési megoldásai, sőt, eddig meg nem valósított terveket is benyújthatnak a pályázók.
A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére. És arra, hogy a vendégoldal elégedettség oldaláról mennyire fontos és meghatározó az adott szálláshely vagy vendéglátóegység megjelenése.
A zsűrizés legfőbb szempontjai idén is a pályázott munka eredetisége, kreativitása, érthetősége, átláthatósága, a kivitelezés minősége, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja.
A zsűrizés legfőbb szempontjai idén is a pályázott munka eredetisége, kreativitása, érthetősége, átláthatósága, a kivitelezés minősége, a pályázott munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja.
És akik ezek alapján döntenek:
ZSŰRIELNÖK
Varró Zoltán - belsőépítész, designer - VarroDesign
ZSŰRITAGOK
Ács Erzsébet - elnök - Lakberendezők Országos Szövetsége
Bakody Katalin - igazgató - JAB Csoport
David Mulin - Executive Assistant Manager - St. Reggis Hotel Punta Mita
Flesch Tamás - elnök - Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ)
Krémer Julianna - művészeti vezető - PPH Media
Monica Ortiz - Hotel Manager - Rosewood BahaMar, Bahamas
Peter Katusak-Huzsvar - General Manager - Sofitel Vienna Stephansdom
Thierry Baurez - Global Director of Sales - Trump Hotels
Vágó Ágnes - főszerkesztő - Pont Itt
Zubreczki Dávid - újságíró - Index.hu - Urbanista Blog
Nevezzen a 2019-es Gastro&Hotel Design Awardra!
A kategóriákról bővebben ide kattintva olvashat!
További információk a versenyről itt érhetők el!
Online nevezésért ide kattintson!
További információ: Mohai Fanni,
+36 1 430 4518
Forrás: Turizmus Online