A húspogácsához 81 kg húst 16 paradicsomot, 120 szelet sajtot, 2 kilogramm fejes salátát és 120 tojást használtak fel. A szakácsok számára az igazi kihívást a hús sütés közbeni megfordítása jelentette - írja a Magyar Online internetes oldal.
Megoldásként végül egy különleges fémlapátot készítettek, ennek segítségével négy férfi fordította meg a húspogácsát. Az ausztrálok 24 órát dolgoztak a rekordhamburgerrel, s átszámítva összesen 200 ezer forintot költöttek az alapanyagokra.
A világ legnagyobb hamburgere
Az ausztrál szakácsok gigahamburgere mindennel együtt 95 kilogrammra sikeredett - írja a Magyar Online.

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori
Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Tojásválság az USA-ban
Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának adatai alapján a tojás ára soha nem látott magasságokba emelkedett az elmúlt hónapokban.

Idén is megtartják a Budafoki Pincejárat borral, pezsgővel bélelt programjait
Idén bemutatják Budapest Bornegyedének gazdag hagyományait, művészeti értékeit és a pezsgő- és borkultúra új irányvonalait.

Leáldozóban a fine dining népszerűsége, feljövőben a cukrászdák rangja
Sok minden kiderült az egyik vendéglátással, rendezvényszervezéssel és hotelüzemeltetéssel foglalkozó cég megbízására 2024 őszén elkészült kutatásból.

Kávé, költészet, képzőművészet
Rendhagyó italbemutató a pesti Dorottya utcai Edison & Jupiter speciality kávézóban.

Százféle fánk a Fánkfesztiválon
Karneváli programokkal várják idén is a résztvevőket.

Közel száz borászat a Furmint Február Nagy Kóstolón
Több mint nyolcvan pincészet kétszáznál is több, furmintból készült borával találkozhat a közönség a 15. Furmint Február Nagy Kóstolón csütörtökön Budapesten, a Hagyományok Házában.

Bepillantás egy kétszáz éves olasz malom trénerképzésébe
Egy 193 éves olasz malom, hagyományok, innováció és egy jó adag magyar szenvedély.

Amerikai importőrök: alaposan betáraztak proseccóból a védővámok réme miatt
Az a biztos, ami már a tárolókban van.

Valentin-nap a város felett
Valentin-napi élmények a Matild Palotában.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.