A húspogácsához 81 kg húst 16 paradicsomot, 120 szelet sajtot, 2 kilogramm fejes salátát és 120 tojást használtak fel. A szakácsok számára az igazi kihívást a hús sütés közbeni megfordítása jelentette - írja a Magyar Online internetes oldal.
Megoldásként végül egy különleges fémlapátot készítettek, ennek segítségével négy férfi fordította meg a húspogácsát. Az ausztrálok 24 órát dolgoztak a rekordhamburgerrel, s átszámítva összesen 200 ezer forintot költöttek az alapanyagokra.
A világ legnagyobb hamburgere
Az ausztrál szakácsok gigahamburgere mindennel együtt 95 kilogrammra sikeredett - írja a Magyar Online.

Kibővült a pályázható kocsmák köre
1000-2000 fő közötti települések lezárt üzleti évvel még nem rendelkező italüzletei is igényelhetik a 3 milliós támogatást.

Megérdemelt helyre került az Év Menedzsere elismerés
Egy esemény két helyszínen – a díjazottak között a hazai gasztrovonal elismert képviselője ott volt.

White Raven Bar: új signature koktélok, Champagne minden mennyiségben, távol-keleti ízkavalkáddal fűszerezve
Pezsegve indult az új szezon a White Raven Skybarban.

Megvan az idei Év Fagylaltja
2025. május 24-én a hajdúszoboszlói Szent István parkban rendezték az Év fagylaltja verseny döntőjét.

Magyar drazsét díjaztak egy rangos európai versenyen
Magyar aranyérem az egyik legrangosabb nemzetközi csokoládé versenyen. És ugyanezen az édes viadalon egy ezüstérmet is odaítéltek a hazai pályázónak.

A spanyol sztárséf is főz a Gourmet Fesztiválon
A május 24-i, szombat esti hatkezes főzés során Dani García és Giorgio Cavicchiolo (Alelí) valamint Varjú Imre (Flava) séfek együtt főznek.

Határokon átívelő ízek – két séf, három azonos alapanyaggal
Gasztropárbaj a Michelin-csillagok árnyékában.

Növelte árbevételét a Zwack
A Zwack Unicum Nyrt. a 2024 április 1. és 2025 március 31. közötti 2024/2025-ös üzleti évben bruttó 38,788 milliárd forint árbevételt ért el.

Szőlő alapú gintermékek hazai szakemberektől
Közel 430 millió forint támogatással valósította meg a fejlesztést.

Híres csehországi sörfőzdék a nagy elődök nyomában
Több, mint négy százalékkal többet készítette tavaly, mint 2023-ban.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.