A vendéglátó-ipari egység, a bérlő és az üzletház jogvitája miatt, zárva van. A Mammut biztonsági őrei nem engednek be senkit a kordonokkal körbezárt üzletbe; a vizet és az áramot lekapcsolták. A kávézó két munkatársa a mostoha körülmények ellenére már két hete nem hajlandó kijönni a helyiségből, mert így akarja "megóvni" a berendezést, az értékeket.
A II. kerületi önkormányzat sajtóreferense az MTI-nek elmondta, hogy az ipari és kereskedelmi csoport szakemberei reggel óta a helyszínen vannak. Balaton Balázs közölte: mivel egyedi hatósági ügyről van szó, nem adhat bővebb tájékoztatást.
Menyhért Mészáros László, a Promenád kávézó bérlőinek sajtótanácsadója csütörtöki tájékoztatóján úgy vélekedett: a Mammut vezetősége túlment az emberiesség határán, mert nem engedi meg, hogy étel és italt adjanak be az embereknek. Az üzletház vezetése egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyben. (MTI)
Birtokvédelmi eljárás folyik a Mammutban
Birtokvédelmi eljárást kezdett a II. kerület a Mammut bevásárlóközpont egyik kávézójának ügyében csütörtökön - adta hírül az MTI.
Egészséges sütemények az ünnepekre
Karácsonykor is lehet egészségeset, de egyúttal finomat is sütni!
Magyarországra érkezik Dél-Korea vezető élelmiszeripari vállalata
Dél-Korea vezető élelmiszeripari vállalata, a CJ Foods, zöldmezős fejlesztés keretében készételgyártó üzemet és logisztikai központot épít Dunavarsányban.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.