Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Ötödik alkalommal szervezi meg a „Mobil Off, Élmény On” programot a budapesti VakVarjú étteremcsalád április 22-28. között. Ezen a különleges héten idén is arra kérik a programban részt vevőket, hogy az étkezés idejére helyezzék mobiltelefonjaikat egy dobozba, és a készülék gombjainak nyomogatása helyett inkább minél több különleges pillanatot töltsenek együtt ez idő alatt egymással.

Ha a család minden tagja vállalja, hogy az étkezés ideje alatt egy lezárt dobozba teszi kikapcsolt mobiltelefonját, akkor a 14 év alatti gyerekek ajándékba kapják a gyerekmenüt az összes VakVarjú étteremben. Ha párosan érkeznek ezen a héten, akkor a mobilmentes vacsoráért cserébe egy-egy pohár gyöngyözőborral kedveskednek vendégeiknek. A nagyszülők és unokák élményekkel teli beszélgetéseit pedig egy-egy Dobay süteménnyel édesítik meg.

VakVarjú MobilOFF / Forrás: VakVarjú
VakVarjú MobilOFF / Forrás: VakVarjú

Étteremcsaládunk ötödik „Mobil Off, Élmény On” elnevezésű mobilmentes hetén a generációkon átívelő kapcsolatot szeretnénk erősíteni azzal, hogy a szülőkkel, nagyszülőkkel való beszélgetéseket az étteremcsaládunkhoz tartozó Dobay cukrászda egy-egy süteményével édesítjük meg. Arra bátorítunk mindenkit, hogy ezen a héten fordítsa meg a szerepeket: legyenek az unokák azok, akik meghívják nagyszüleiket egy közös étkezésre, megmutatva ezzel a generációk közötti kötődés fontosságát. Természetesen várjuk a kisunokás nagyszülőket is, ez esetben a gyermekmenü a mi ajándékunk 

- mondta Semsei Rudolf, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa.

Forrás: VakVarjú
Forrás: VakVarjú
Hogyan lehet részt venni a VakVarjúk mobilmentes hetén?

Nem kell mást tenni, mint április 22-28. között asztalt foglalni bármelyik VakVarjú étteremben, és előre jelezni telefonon vagy online a foglaláskor, hogy a Mobil Off Élmény On programban részt kívánnak venni.

 

 


Ezek az idei nyár legnagyobb kávéslágerei

Ezek az idei nyár legnagyobb kávéslágerei 

Íme a nyár legnagyobb kávéslágerei: a görög ihletésű Freddo és az olasz Shakerato.
Terítéken a furmint, az egyik legértékesebb hungarikum

Terítéken a furmint, az egyik legértékesebb hungarikum 

Történelmi borvidékünk elismeréseként született meg az a textil kollekció, amelyben Toszkána festői szépsége a furmint szőlő egyediségével fonódik össze. 
Terítéken a vendéglátóipar gazdasági fenntarthatósága

Terítéken a vendéglátóipar gazdasági fenntarthatósága 

Az esemény fénypontja idén is a három kategóriában - személy, vendéglátóhely és szervezet - adományozott Fenntartható Gasztronómia Díjak átadása lesz.
Jön a Gourmet Fesztivál

Jön a Gourmet Fesztivál 

Több mint ötven hazai étterem és cukrászda kétszáz fogását kóstolhatjuk végig.
TGI Fridays-ból Ribster lesz

TGI Fridays-ból Ribster lesz 

Az étterem új neve legkeresettebb ételükről az amerikai típusú Baby Back Ribs-ről kapta nevét.
Az év legnagyobb Kéknyelű kóstolója Badacsonyban

Az év legnagyobb Kéknyelű kóstolója Badacsonyban 

Az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóján részt vesznek a szakma elismert képviselői is.
Gasztrotúra keretében került átadásra az „Év Vendéglőse 2023” díj

Gasztrotúra keretében került átadásra az „Év Vendéglőse 2023” díj 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete tartalmas és izgalmas gasztrotúra keretében adta át az Év Vendéglőse díjat Erhardt Zoltánnak, Sopronban.
Nyitva az Alelí - ez most a pesti belváros egyik legjobb olasz étterme

Nyitva az Alelí - ez most a pesti belváros egyik legjobb olasz étterme 

Az Alelí egy mediterrán vidékeken őshonos dísznövény - ezt a nevet adta a spanyol éttermének három Michelin-csillagot szerzett sztárséf, Dani García, aki Budapesten nyitotta meg brandjének legújabb egységét.
Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején

Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején 

Komplex élmények és különleges koktélok is várnak a Hilton Budapest tetején található White Raven skybarban.
Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon

Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon 

Átadták a skybart a WING fejlesztésű ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelben, teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit a Libertyben lévő szálloda-duo.

Interjú

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”  

Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.