A régóta tervezett újítással reggel 7 és 10 között egy kellemes étkezéssel várják a hozzájuk betérőket, így a turistákat is. Az első eladórészben a régi tejbárok hangulatát idéző önkiszolgáló teret alakítottak ki, míg a nagyteremben és a teraszon pincér szervírozza a rendelést. Az országosan is ismert Dobosban a szokott színvonalon és kellemes környezetben fogyaszthatják el az érdeklődők a nagymamáink receptjei alapján készült, mesterséges adalékoktól mentes finomságokat. A süteményeken túl tejberizzsel, bundás kenyérrel, különféle tojásételekkel és szendvicsekkel is várják a vendégeket. Frissítőként teát és kávét fogyaszthatnak, de kakaót és különféle nosztalgia-üdítőket is választhatnak italként.
Eger: nosztalgia reggeli a Dobos cukrászdában
Finom, egészséges, nyugodtan elfogyasztott reggeli, ennek a fontosságára felhívják az emberek figyelmét, az egri Dobos Cukrászda vezetői, akik úgy döntöttek, hogy március 10-től reggelizőhelyként is működnek majd.

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten
Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.

A lengyel sörgyártás új trendjei
A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.

Új Michelin-csillagos menü az égben
Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen
Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Borünnep Szegeden
A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból
Műanyag fóliadarab lehet benne.

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese
Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen
Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival
Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál
A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.