Éléskamra nyílt a Nyugatinál

A kutatások azt mutatják, hogy a COVID utáni időszakban jelentősen nőtt a hazai termékek népszerűsége. A legjobban éppen a fiatal, 18-25 éves felnőttek körében, akiknél a pandémia előtt kevésbé volt fontos döntési szempont az áruk hazai eredete.

A Magyar Termék Nonprofit Kft. szervezésében zajló, „A mi spájzunk” elnevezésű kampány elsősorban a budapesti, fiatalabb korosztály figyelmét igyekszik a hazai áruk által képviselt értékekre irányítani. Az akcióhoz széles termékpalettával rendelkező gyártók csatlakoztak., írja a Kreatív Online.

A kampány célja

A kampány központi eleme az a "full branding" villamosmegálló a Nyugati pályaudvarnál, amelyben Magyar Termék védjegyes termékekből egy valódi éléskamrát rendeztek be a 4-6-os villamos le- és felszálló utasai számára. A spájz polcaira és hűtőszekrényébe jó néhány hazai termék került fel, jórészt valódi 3D csomagolás, illetve dummy termék formájában. A meglepő, és számos érdeklődő tekintetet odavonzó installáció mellett a védjegyes termékek júniusi kampányát további citylight poszterek és social média hirdetések egészítik ki.

 

A kampány fő üzenete

A Magyar Termék védjegyes termékek 2022-es kampányai egységesen „A hazai az igazi!” szlogennel láthatók. A tudatos vásárlást előtérbe helyező kommunikáció célja, hogy a hazai eredetű, ellenőrzött, megbízható termékeket a fogyasztók minél szélesebb körében népszerűsítse. „Rendkívül büszke vagyok a júniusi kampányunknak erre az igazán extrának mondható, egyedi elemére. A csupa hazai terméket „élőben” bemutató spájzunkkal is azt szerettük volna üzenni, hogy a Magyar Termék ma már sokkal több, mint védjegy”, mondta Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A teljes cikk ITT található 

 

 

Forrás: Magyar Termék Nonprofit Kft / Kreativ Online


Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjúk könyvheti séfajánlatában

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjúk könyvheti séfajánlatában 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – hamarosan kiderül, melyik kenyér lesz a nyertes

Kovász, kreativitás, kézművesség – hamarosan kiderül, melyik kenyér lesz a nyertes 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.