Éttermesek, vendégek figyelmébe: ez is elhalasztva!

Számos hazai étterem vesz részt évek óta a Dining City akciójában, amelyben az Étterem Hét keretében sok vendég választja ezt a kedvezményes programot. Ezért született a ráadás hét.

Ennek kapcsán adták most ki a szervezők a következő közleményt. 

"A normál Étterem Hét programot követő úgynevezett ráadás hetet, amelyen a Vendégek által legjobbnak ítélt 16 étterem venne részt, a DiningCity elhalasztja. A vendéglátóhelyekre is vonatkozó kormányzati intézkedések, valamint a kialakult járványügyi helyzet és az ebből fakadó bizonytalanságok miatt:

- a ráadás hét egy későbbi időpontban kerül megrendezésre, miután a járványügyi helyzet véget ér és a körülmények maximálisan biztonságossá válnak
- szélsőségesebb esetben, ha a fennálló állapot sokáig elhúzódik, úgy teljes egészében töröljük a ráadás hét későbbi megrendezését
- a Vendégek által leadott értékelések alapján kialakult éttermi toplistát a fenti okok miatt jelenleg nem tesszük közzé -> azonban ha a helyzet normalizálódik és a ráadás hét a nyár folyamán megrendezésre kerülhet, úgy természetesen kihirdetjük az Országos Étterem Hét győztes éttermeit majd hírlevelünkben. A DiningCity csapata őszintén reméli, hogy ez az időszak nem fog sokáig tartani, és hamarosan újra felhőtlen éttermi élmények sora éri Vendégeinket."

 

Forrás: Dining City


A spanyolok törvényt alkottak az élelmiszer-pazarlás megfékezése érdekében

A spanyolok törvényt alkottak az élelmiszer-pazarlás megfékezése érdekében 

A dél-európai országban évente szemétbe kerülő élelem mennyisége jelenleg úgy 1,2 millió tonna.
Újabb hírek a szlovákiai száj- és körömfájásjárványról

Újabb hírek a szlovákiai száj- és körömfájásjárványról 

A magyar határhoz közeli Dunaszerdahelyi járásban március 21-től rendkívüli állapotot hirdettek ki. Tömegsírok kialakítását fontolgatják.
Tavaszi tekercsből nyári – gasztrokaland az Eötvös Gimnáziumban

Tavaszi tekercsből nyári – gasztrokaland az Eötvös Gimnáziumban 

Tavaszi tekercskészítő versenyre hívták a főváros egyik legelitebb gimnáziumának, az Eötvös József Gimnázium diákjait március 22-én, szombaton.
Bezár Bécs ikonikus magyar étterme

Bezár Bécs ikonikus magyar étterme  

Ősszel végleg bezárja kapuit a bécsi magyar közösség egyik ikonikus találkozóhelye, az „Ilona Stüberl“ étterem.
Új Executive Chef a Kempinskiben

Új Executive Chef a Kempinskiben 

Bárdos Péter az ötcsillagos szálloda új Executive Chéfje, aki Lévay Ádámot váltja ebben a pozícióban.
Szlovákiában száj- és körömfájásjárvány – leölik a teljes érintett állományt

Szlovákiában száj- és körömfájásjárvány – leölik a teljes érintett állományt 

A járványos eseteket a magyar határhoz közeli déli területeken találták.
A kormány betiltaná a műhúst?

A kormány betiltaná a műhúst? 

Elkezdődött a vita.
Tudta? Március 21-én a gasztrovilág a tiramisut ünnepli

Tudta? Március 21-én a gasztrovilág a tiramisut ünnepli 

Egy hazai profi séftől egy tökéletes receptet mi is közreadunk.
A kormány betiltja a műhúst?

A kormány betiltja a műhúst? 

Elkezdődött a vita.
Visszatér egy legendás üdítőital

Visszatér egy legendás üdítőital  

A magyar üdítőital-piac egy ikonikus szereplővel bővül: a Traubisoda ismét elérhetővé válik a hazai fogyasztók számára.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.