Éttermesek, vendégek figyelmébe: ez is elhalasztva!

Számos hazai étterem vesz részt évek óta a Dining City akciójában, amelyben az Étterem Hét keretében sok vendég választja ezt a kedvezményes programot. Ezért született a ráadás hét.

Ennek kapcsán adták most ki a szervezők a következő közleményt. 

"A normál Étterem Hét programot követő úgynevezett ráadás hetet, amelyen a Vendégek által legjobbnak ítélt 16 étterem venne részt, a DiningCity elhalasztja. A vendéglátóhelyekre is vonatkozó kormányzati intézkedések, valamint a kialakult járványügyi helyzet és az ebből fakadó bizonytalanságok miatt:

- a ráadás hét egy későbbi időpontban kerül megrendezésre, miután a járványügyi helyzet véget ér és a körülmények maximálisan biztonságossá válnak
- szélsőségesebb esetben, ha a fennálló állapot sokáig elhúzódik, úgy teljes egészében töröljük a ráadás hét későbbi megrendezését
- a Vendégek által leadott értékelések alapján kialakult éttermi toplistát a fenti okok miatt jelenleg nem tesszük közzé -> azonban ha a helyzet normalizálódik és a ráadás hét a nyár folyamán megrendezésre kerülhet, úgy természetesen kihirdetjük az Országos Étterem Hét győztes éttermeit majd hírlevelünkben. A DiningCity csapata őszintén reméli, hogy ez az időszak nem fog sokáig tartani, és hamarosan újra felhőtlen éttermi élmények sora éri Vendégeinket."

 

Forrás: Dining City


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.