Éttermet és irodaházat nyitott a HELL Csoport

Új üzleti negyed született Miskolc keleti részén a hétfőn átadott East Gate Offices több épületből álló irodaházának köszönhetően. Az évtizedek óta elhanyagolt Északterv Irodaházból a 11 hónapig tartó felújítást követően egy korszerű, színvonalas, könnyen megközelíthető komplexum jött létre.  A közel tízezer négyzetméter „A” kategóriás irodával és egy kizárólag napközben működő olasz étteremmel rendelkező épületegyüttes megnyitása a város keleti kapujához közel található rozsdaövezet megújulásának első lépése.

A beruházó Avalon Center Kft.-t is magában foglaló HELL csoport vezetése hisz abban, hogy minőségi, precíz és kreatív munka innovatív munkakörnyezetben születhet igazán. Ennek szellemében épült meg hazánk egyik legkorszerűbb gyárkomplexuma, a HELL ENERGY szikszói termelőüzeme, 2020 tavaszán a fővárosban és környékén dolgozó munkatársak költöztek egy patinás, egyben korszerű technológiával felszerelt irodaházba, most pedig a cég miskolci irodája kap új, modern otthont, a borsodi megyeszékhelyen csak Északterv Irodaházként ismert épületben.


„Hiszünk Miskolcban! Szeretnénk, ha a nagymúltú, történelmi hagyományokkal rendelkező városunk csatlakozna azokhoz a sikeres és dinamikus európai nagyvárosokhoz, amelyek valódi tőkevonzó képességgel és infrastruktúrával, valamint munkaerő-megtartó képességgel rendelkeznek. Ehhez nélkülözhetetlen az olyan értékteremtő beruházások megvalósítása, amelyek vonzó desztinációvá teszik városunkat a befektetők számára. Ezt tükrözik olyan korábbi beruházásaink, mint a nemzetközileg elismert oktatási intézmény, a Cambridge akkreditációval rendelkező Avalon Nemzetközi Iskola alapítása, nívós turisztikai egységek és korszerű társasházak létrehozása, melyekre szintén kiváló példa a

z Avalon Park és az Aulich Prestige lakópark. Az East Gate Offices átadásával Miskolc most egy, a nemzetközi cégek elvárásainak is megfelelő irodaházat kap, amellyel négyszeresére nő a térség minőségi irodaterületeinek mennyisége. Számunkra az épület nevének rövidítése, az EGO azt szimbolizálja, hogy az ideköltöző cégeknek már csak a munkájukra, saját magukra kell koncentrálniuk, mert ehhez mi biztosítjuk a színvonalas környezetet, így bérlőink sikerre vannak ítélve” – mondta el az East Gate Offices megnyitóján Tóth Róbert, a beruházó Avalon Center Kft. ügyvezető igazgatója.

Az East Gate Offices irodakomplexum 4 részből áll, két 5 emeletes irodaépületből, az összekötő központi fogadótérből és az Il Baffo étteremből. Az első irodaházban, az A épületben kaptak helyet a HELL cégcsoport Miskolcon dolgozó munkatársai, a másik 5 emeletes irodaépületben, a C épületben találhatók az 50-2000 négyzetméteres bérelhető irodák és a hozzájuk tartozó 8-20 fős tárgyalók. A két egységet összekötő B épület az EGO fogadótere, a központi recepció, ahonnan a 100 fős, külsősök számára is bérelhető konferenciaterem is nyílik. Az irodaház egy 18.960 m2-es területen fekszik, melyhez a Zsigmondy utca túloldalán tartozik egy 150 férőhelyes parkoló is.



Az EGO vendéglátásban is egyedülálló lesz a borsodi megyeszékhelyen, hiszen az irodaház munkatársai és a miskolciak egyaránt az East Gate Offices ínyenc olasz menzáján, az Il Baffo-ban reggelizhetnek és ebédelhetnek.

Az Il Baffo nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a nappali vendéglátás megújítását, ennek eredményeképpen született meg Miskolc legújabb reggeliző és ebédelő helyszíne. Az Il Baffo a rohanós reggeleken munkába sietőknek és a korai üzleti megbeszélések résztvevőinek is tökéletes napindító ételeket és italokat kínál, ebédidőben pedig mindenki átadhatja magát az autentikus olasz konyha kínálatának. A kizárólag hétköznap reggel 6 és délután 4 óra között nyitva tartó Il Baffo-ban ötvöződik a fastfood éttermek gyorsasága, az önkiszolgáló éttermek rugalmassága, valamint a casual éttermekre jellemző bő választék, egy csipet dolce vita életérzéssel megfűszerezve.


Az Il Baffo nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező séfjei a legautentikusabb forrásokat és a háromszoros világbajnok olasz pizzaszakács Yuri Passerini fortélyait saját szakértelmükkel ötvözve álmodták meg a kínált ételkreációkat. Minden fogás egyszerre tradicionális és trendteremtő, a helyi alapanyagok és az olasz tradíciók harmóniáját tükrözi.



Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható

Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható 

A hagyománytisztelő boros gazdák Szent Vincét a bor védőszentjének, neve napját, január 22-t pedig hagyományos termésjósló ünnepnapnak tartják.
Jön a mentes séfverseny

Jön a mentes séfverseny 

2025-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyarországon, de talán a világszerte is egyedülálló Az Év Mentes Séfje verseny a Csak a Mentes szervezésében. 
TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként

TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként 

Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.
Új kézben a Pastrami Étterem

Új kézben a Pastrami Étterem 

A tájékoztatás szerint az akvizíció elsődleges célja a 2009 óta létező brand megőrzése, a vendéglátóipari egység modernizálása, fejlesztése, hosszútávú működtetése.
Kilőtt a kávé ára 2024-ben

Kilőtt a kávé ára 2024-ben 

2024. december elején rekord szintre emelkedett a kávé ára a nemzetközi piacon. És az előrejelzések szerint 2025-ben tovább folytatódik a drágulás – a klímaváltozásnak köszönhetően.
Borfesztivál Újlakon

Borfesztivál Újlakon 

Csupán egy karnyújtásnyira Magyarországtól!
NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól

NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól 

Januártól már nemcsak a vendégtől kapott borravaló adómentes, hanem az is, amelyet a vendéglátó egység üzemeltetője ad.
Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat

Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat 

A Magyar Borszakírók Körének toplistája minden évben 12 fehér- és 12 vörösbort tartalmaz, az MBK tagjai ezeknek a tételeknek a vakkóstolója során ítélik oda a Magyar Bor Nagydíjat fehérben és vörösben.
Újabb hely zárt be Budapesten

Újabb hely zárt be Budapesten 

Végleg bezár a kultikus étterem.
Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke

Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke 

A Klauzál tér szívében található Kádár Étkezde nemcsak egy étterem volt, hanem egy intézmény, amelynek lelke Orbán Sándor volt. 

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.