Éttermet és irodaházat nyitott a HELL Csoport

Új üzleti negyed született Miskolc keleti részén a hétfőn átadott East Gate Offices több épületből álló irodaházának köszönhetően. Az évtizedek óta elhanyagolt Északterv Irodaházból a 11 hónapig tartó felújítást követően egy korszerű, színvonalas, könnyen megközelíthető komplexum jött létre.  A közel tízezer négyzetméter „A” kategóriás irodával és egy kizárólag napközben működő olasz étteremmel rendelkező épületegyüttes megnyitása a város keleti kapujához közel található rozsdaövezet megújulásának első lépése.

A beruházó Avalon Center Kft.-t is magában foglaló HELL csoport vezetése hisz abban, hogy minőségi, precíz és kreatív munka innovatív munkakörnyezetben születhet igazán. Ennek szellemében épült meg hazánk egyik legkorszerűbb gyárkomplexuma, a HELL ENERGY szikszói termelőüzeme, 2020 tavaszán a fővárosban és környékén dolgozó munkatársak költöztek egy patinás, egyben korszerű technológiával felszerelt irodaházba, most pedig a cég miskolci irodája kap új, modern otthont, a borsodi megyeszékhelyen csak Északterv Irodaházként ismert épületben.


„Hiszünk Miskolcban! Szeretnénk, ha a nagymúltú, történelmi hagyományokkal rendelkező városunk csatlakozna azokhoz a sikeres és dinamikus európai nagyvárosokhoz, amelyek valódi tőkevonzó képességgel és infrastruktúrával, valamint munkaerő-megtartó képességgel rendelkeznek. Ehhez nélkülözhetetlen az olyan értékteremtő beruházások megvalósítása, amelyek vonzó desztinációvá teszik városunkat a befektetők számára. Ezt tükrözik olyan korábbi beruházásaink, mint a nemzetközileg elismert oktatási intézmény, a Cambridge akkreditációval rendelkező Avalon Nemzetközi Iskola alapítása, nívós turisztikai egységek és korszerű társasházak létrehozása, melyekre szintén kiváló példa a

z Avalon Park és az Aulich Prestige lakópark. Az East Gate Offices átadásával Miskolc most egy, a nemzetközi cégek elvárásainak is megfelelő irodaházat kap, amellyel négyszeresére nő a térség minőségi irodaterületeinek mennyisége. Számunkra az épület nevének rövidítése, az EGO azt szimbolizálja, hogy az ideköltöző cégeknek már csak a munkájukra, saját magukra kell koncentrálniuk, mert ehhez mi biztosítjuk a színvonalas környezetet, így bérlőink sikerre vannak ítélve” – mondta el az East Gate Offices megnyitóján Tóth Róbert, a beruházó Avalon Center Kft. ügyvezető igazgatója.

Az East Gate Offices irodakomplexum 4 részből áll, két 5 emeletes irodaépületből, az összekötő központi fogadótérből és az Il Baffo étteremből. Az első irodaházban, az A épületben kaptak helyet a HELL cégcsoport Miskolcon dolgozó munkatársai, a másik 5 emeletes irodaépületben, a C épületben találhatók az 50-2000 négyzetméteres bérelhető irodák és a hozzájuk tartozó 8-20 fős tárgyalók. A két egységet összekötő B épület az EGO fogadótere, a központi recepció, ahonnan a 100 fős, külsősök számára is bérelhető konferenciaterem is nyílik. Az irodaház egy 18.960 m2-es területen fekszik, melyhez a Zsigmondy utca túloldalán tartozik egy 150 férőhelyes parkoló is.



Az EGO vendéglátásban is egyedülálló lesz a borsodi megyeszékhelyen, hiszen az irodaház munkatársai és a miskolciak egyaránt az East Gate Offices ínyenc olasz menzáján, az Il Baffo-ban reggelizhetnek és ebédelhetnek.

Az Il Baffo nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a nappali vendéglátás megújítását, ennek eredményeképpen született meg Miskolc legújabb reggeliző és ebédelő helyszíne. Az Il Baffo a rohanós reggeleken munkába sietőknek és a korai üzleti megbeszélések résztvevőinek is tökéletes napindító ételeket és italokat kínál, ebédidőben pedig mindenki átadhatja magát az autentikus olasz konyha kínálatának. A kizárólag hétköznap reggel 6 és délután 4 óra között nyitva tartó Il Baffo-ban ötvöződik a fastfood éttermek gyorsasága, az önkiszolgáló éttermek rugalmassága, valamint a casual éttermekre jellemző bő választék, egy csipet dolce vita életérzéssel megfűszerezve.


Az Il Baffo nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező séfjei a legautentikusabb forrásokat és a háromszoros világbajnok olasz pizzaszakács Yuri Passerini fortélyait saját szakértelmükkel ötvözve álmodták meg a kínált ételkreációkat. Minden fogás egyszerre tradicionális és trendteremtő, a helyi alapanyagok és az olasz tradíciók harmóniáját tükrözi.



Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.