Etyeken készült a Coca-Cola karácsonyi reklámfilmje

Más magyar vonatkozása is van a reklámfilmnek: a kreatív- és gyártási folyamatot az ötlettől a gyártáson át egészen az utómunkáig magyar reklámszakember, Hidvégi Tom irányította a Coca-Cola latin-amerikai kreatív stratégiai vezetőjeként.

A The Coca-Cola Company Magyarországon, az etyeki Korda Stúdióban forgatta új, globális reklámfilmjét, ami november 4-től látható, itthon elsők között a világon.

A film rendezője Sam Brown, aki olyan világmárkáknak dolgozott korábban, mint az Apple, az Adidas, az Audi, a BBC, a Guinness, a Honda, a Land Rover, a Lexus, a Lloyds Bank vagy a Virgin, és elnyerte többek közt a British Arrows, a Cannes Festival, a LIA, vagy a Creative Circle aranydíjait is.

A Nyiss a csodára márkafilozófia keretében a Coca-Cola egy új karácsonyi reklámfilmmel jelentkezik, amelyet a digitális csatornákon való népszerűsítés mellett influencer partnerségekkel, helyi közösségi kezdeményezésekkel és az üzletekben zajló aktivitásokkal is támogat a márka. Az új film – amelyet Sam Brown (Rogue Films) rendezett, és a dentsuMB UK készített Simon Lloyd vezetésével –, az emberekben rejlő kedvességet és örömet helyezi új megvilágításba. A film felemelő meséje egy kisfiút mutat be, aki a fantáziája és az erőfeszítései révén végül összehozza a közösséget egy varázslatos közös vacsorára, aminek ő is részese.

A film szinopszisa

A reklámfilm főszereplője egy kisfiú, aki édesanyjával új lakásba költözik, ahol hamar ráeszmél, hogy baj van: a nappaliban nincs kandalló. És ha nincs kandalló, kémény sincs, már pedig ha nincs kémény, nincs Mikulás, és ha nincs Mikulás, akkor ajándék sincs… A leleményes főhős ekkor megpillant egy kupac üres papírdobozt és fantasztikus ötlete támad: ezekből a dobozokból fogja megépíteni a Mikulás számára a saját kéményét! A film végére elkészül a mű és lehull a lepel a lakókkal közösen épített alkotásról: a kisfiú irányításával a morcos szomszéd nénihez építették be a kéményt. Ezzel az önzetlen gesztussal főhősünk az idős hölgy szívét is meglágyítja, és a közösen elfogyasztott ünnepi menü varázslata mindannyiunkat emlékeztet rá, hogy az igazi karácsony azokban a közös pillanatokban rejlik, amikor összegyűlünk a családdal, barátokkal, amikor a társaságunkkal ajándékozzuk meg egymást.

Az új reklámfilm 2 és fél perces formátumban, a világ több mint 90 országában látható, Magyarországon november 15-től láthatják a nézők.



Forrás: Store Insider


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.