HR-igazgatóváltás a magyarországi Tesconál

Új HR-vezetőt nevezett ki a Tesco Magyarországon. róczi Norbert ez év január 1-jén vette át a pozíciót Szigeti Barbarától, aki a Tesco Business Solutions and Technology HR-vezetőjeként folytatja munkáját, írta meg a Store Insider szakportál.

A HR-pozíciót január 1-től Túróczi Norbert tölti be, aki 11 éve dolgozik a vállalatnál. A szakember 2012-ben kezdett dolgozni a Tescónál mint céges juttatásokért felelős Reward Manager és azóta több HR területen is bizonyította vezetői rátermettségét. Nevéhez, illetve az általa vezetett csapathoz kapcsolódik Magyarországon a cafeteria bevezetése, a dolgozói fix 15 százalékos munkatársi kedvezmény, valamint több fejlesztési program sikeres megvalósítása is mind az áruházakban, mind pedig a központi irodában.

Túróczi Norbert / Forrás: Tesco
Túróczi Norbert / Forrás: Tesco

Mint írják, a szakember a Corvinus Egyetemen szerzett mester fokozatú diplomát közgazdaságtanból, majd a Pécsi Tudományegyetemen posztgraduális képesítést munkajogból. A HR-területet érintő pályafutását az üzleti tanácsadással foglalkozó Hay Groupnál kezdte, ezt követően csatlakozott a Tescóhoz. 

Eredményfókuszú és a változásokat támogató vezetőként az adatokra, illetve a kollégák visszajelzéseire támaszkodva csapatommal együtt továbbra is azon dolgozok, hogy a munkavállalói élmény üzleteinkben, raktárainkban és a központi irodában is folyamatosan javuljon, és kollégáink mindennap megéljék, hogy egy olyan munkahelyen dolgoznak, ahol szívesen látják őket és ahol fejlődni tudnak

– mondta Túróczi Norbert.

Túróczi Norbert Szigeti Barbarától veszi át a pozíciót, aki több mint 25 éve dolgozik a Tesconál, és több mint 6 évig irányította a magyarországi HR-osztály munkáját. Szigeti Barbara továbbra is a Tescónál marad, és egy új területen dolgozik tovább.

 

 

 


Megújult az egyik legrégebbi hazai márka - fókuszban a természetesség

Megújult az egyik legrégebbi hazai márka - fókuszban a természetesség 

1924-ben jegyeztették be a Globus márkanevet a vállalat zöldség- és gyümölcskonzervjeire. A jeles évfordulót különleges új külsővel ünneplik: új, egészséges terméküket most vezetik be a piacra.
Elengedés, finomítás, felkészülés: ez vár a vendéglátóiparra a közeljövőben

Elengedés, finomítás, felkészülés: ez vár a vendéglátóiparra a közeljövőben 

Mi vár a vendéglátóiparra 2024-ben? Bár jósgömbünk nincsen, a kurrens vendéglátóipari és gazdasági folyamatok, valamint a rendelkezésre álló adatok alapján tudunk prognosztizálni bizonyos trendeket.
Betiltották az energiaitalok forgalmazását kiskorúak számára

Betiltották az energiaitalok forgalmazását kiskorúak számára 

Nem nálunk, hanem Romániában szavazta meg az ottani képviselőház az erről szóló törvénytervezetet.
MVI-konferencia a SIRHA-n

MVI-konferencia a SIRHA-n 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) konferenciát szervez a szakmának a SIRHA kiállítás nyitónapján.
Kezdődik az asztalfoglalás a jubileumi Országos Étterem Hétre

Kezdődik az asztalfoglalás a jubileumi Országos Étterem Hétre 

Március 7. és 24. között országszerte 177 étterem várja a vendégeket, akiknek figyelméért fix, rendkívül előnyös árú, válogatott menüsorokkal versengenek.
Ellopták a showt a balatoni fagylaltok

Ellopták a showt a balatoni fagylaltok 

A legnagyobb tömeg  nem a külföldi standok előtt, hanem egy balatoni fagylaltot kínáló kerékpáros hűtőkocsi körül alakult ki az Utazás+ kiállítás első napján.
Jelentkezhet a S.Pellegrino Young Chef Academy versenyre

Jelentkezhet a S.Pellegrino Young Chef Academy versenyre 

A S.Pellegrino nemzetközi megmérettetésére 2024. február 21-től lehet jelentkezni.
Ezek a borok kapták a "Debrecen város bora 2024" címet

Ezek a borok kapták a "Debrecen város bora 2024" címet 

Debrecen városa a Debreceni Borozó bor-és gasztronómiai magazinnal együttműködve választja ki azokat a borokat, melyek érdemesek a kitüntető címre.
Újra várja a jelentkezőket a S.Pellegrino Young Chef Academy verseny

Újra várja a jelentkezőket a S.Pellegrino Young Chef Academy verseny 

A megmérettetés hatodszorra irányítja a figyelmet a legkiválóbb kulináris tehetségekre.
Öt szuper fánklelőhely Budapesten

Öt szuper fánklelőhely Budapesten  

Érdemes még ezt a hétvégét kihasználni, mert sok helyen szezonális a lehetőség és a „fánknap” általában szombatra esik.

Interjú

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.
Kedvenc desszertjeink a legszebb kiadásban

Kedvenc desszertjeink a legszebb kiadásban 

Korábban írtunk már a ZAZIE „újragondolatlanul” merész, hamisítatlan magyar konyhájáról - de nem lehet szó nélkül elmenni Nagy Gergő szemet gyönyörködtető tányérdesszertjei mellett sem.