HR-igazgatóváltás a magyarországi Tesconál

Új HR-vezetőt nevezett ki a Tesco Magyarországon. róczi Norbert ez év január 1-jén vette át a pozíciót Szigeti Barbarától, aki a Tesco Business Solutions and Technology HR-vezetőjeként folytatja munkáját, írta meg a Store Insider szakportál.

A HR-pozíciót január 1-től Túróczi Norbert tölti be, aki 11 éve dolgozik a vállalatnál. A szakember 2012-ben kezdett dolgozni a Tescónál mint céges juttatásokért felelős Reward Manager és azóta több HR területen is bizonyította vezetői rátermettségét. Nevéhez, illetve az általa vezetett csapathoz kapcsolódik Magyarországon a cafeteria bevezetése, a dolgozói fix 15 százalékos munkatársi kedvezmény, valamint több fejlesztési program sikeres megvalósítása is mind az áruházakban, mind pedig a központi irodában.

Túróczi Norbert / Forrás: Tesco
Túróczi Norbert / Forrás: Tesco

Mint írják, a szakember a Corvinus Egyetemen szerzett mester fokozatú diplomát közgazdaságtanból, majd a Pécsi Tudományegyetemen posztgraduális képesítést munkajogból. A HR-területet érintő pályafutását az üzleti tanácsadással foglalkozó Hay Groupnál kezdte, ezt követően csatlakozott a Tescóhoz. 

Eredményfókuszú és a változásokat támogató vezetőként az adatokra, illetve a kollégák visszajelzéseire támaszkodva csapatommal együtt továbbra is azon dolgozok, hogy a munkavállalói élmény üzleteinkben, raktárainkban és a központi irodában is folyamatosan javuljon, és kollégáink mindennap megéljék, hogy egy olyan munkahelyen dolgoznak, ahol szívesen látják őket és ahol fejlődni tudnak

– mondta Túróczi Norbert.

Túróczi Norbert Szigeti Barbarától veszi át a pozíciót, aki több mint 25 éve dolgozik a Tesconál, és több mint 6 évig irányította a magyarországi HR-osztály munkáját. Szigeti Barbara továbbra is a Tescónál marad, és egy új területen dolgozik tovább.

 

 

 


Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.