HR-igazgatóváltás a magyarországi Tesconál

Új HR-vezetőt nevezett ki a Tesco Magyarországon. róczi Norbert ez év január 1-jén vette át a pozíciót Szigeti Barbarától, aki a Tesco Business Solutions and Technology HR-vezetőjeként folytatja munkáját, írta meg a Store Insider szakportál.

A HR-pozíciót január 1-től Túróczi Norbert tölti be, aki 11 éve dolgozik a vállalatnál. A szakember 2012-ben kezdett dolgozni a Tescónál mint céges juttatásokért felelős Reward Manager és azóta több HR területen is bizonyította vezetői rátermettségét. Nevéhez, illetve az általa vezetett csapathoz kapcsolódik Magyarországon a cafeteria bevezetése, a dolgozói fix 15 százalékos munkatársi kedvezmény, valamint több fejlesztési program sikeres megvalósítása is mind az áruházakban, mind pedig a központi irodában.

Túróczi Norbert / Forrás: Tesco
Túróczi Norbert / Forrás: Tesco

Mint írják, a szakember a Corvinus Egyetemen szerzett mester fokozatú diplomát közgazdaságtanból, majd a Pécsi Tudományegyetemen posztgraduális képesítést munkajogból. A HR-területet érintő pályafutását az üzleti tanácsadással foglalkozó Hay Groupnál kezdte, ezt követően csatlakozott a Tescóhoz. 

Eredményfókuszú és a változásokat támogató vezetőként az adatokra, illetve a kollégák visszajelzéseire támaszkodva csapatommal együtt továbbra is azon dolgozok, hogy a munkavállalói élmény üzleteinkben, raktárainkban és a központi irodában is folyamatosan javuljon, és kollégáink mindennap megéljék, hogy egy olyan munkahelyen dolgoznak, ahol szívesen látják őket és ahol fejlődni tudnak

– mondta Túróczi Norbert.

Túróczi Norbert Szigeti Barbarától veszi át a pozíciót, aki több mint 25 éve dolgozik a Tesconál, és több mint 6 évig irányította a magyarországi HR-osztály munkáját. Szigeti Barbara továbbra is a Tescónál marad, és egy új területen dolgozik tovább.

 

 

 


Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni!

Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni! 

40 különleges balatoni ételt kóstolt körbe a Balatoni Kör szakmai előzsűrije, és választotta ki azt a tíz nevezőt, akik bekerültek az Év strandétele verseny döntőjébe.
Tevetej-nagyhatalom lennénk?

Tevetej-nagyhatalom lennénk? 

Ugyanis a magyarországi tevetej feldolgozását tanulmányozás céljából a távoli Csádból egy komplett delegáció érkezett hazánkba.
Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni

Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni 

A Mátra gyönyörű bortermelő vidékén található Ludányi Pincészet tulajdonosával, Ludányi Józseffel beszélgettünk a borászat történetéről és persze borokról.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik

A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik 

2024-ben a Dining Guide Év Fenntartható Étterme a Natura Hill Zebegény.
Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka

Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka 

Egy tanulmány több mint húszezer Google véleményt vizsgált meg, hogy felmérje, mely borászatok találhatók a legfestőibb helyeken.
MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.