Itt a Klasszis TopDesign 2022 verseny döntőseinek névsora

22 kategóriában 44 versenyző 77 pályamunka érkezett a Klasszis Csoport keretén belül meghirdetett Klasszis TopDesign 2022 versenyünkre. Közülük választotta ki a hazai és nemzetközi szakmai képviselőkből álló, rangos zsűri első körben online szavazással a shortlistre került pályamunkákat, amelyek közt biztosan ott szerepelnek az idei szakmai designverseny győztesei is.

Egy biztos, senki ne irigyelje a bírálat következő lépcsőjében (november 3-án, a Párisi Udvar Budapest Szalonjában) a személyes zsűri munkáját, mert annyira szoros a verseny, olyan sok kategóriában küldtek be szebbnél szebb, jobbnál jobb és nagyon alaposan összerakott pályázatot, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja közülük választani a nyerteseket. Azt már előre borítékolhatjuk, hogy egy ilyen rangos mezőben minden bizonnyal parázs szakmai viták lesznek.

Amit még fontos közreadnunk, mielőtt megosztjuk a különböző kategóriák döntőseinek névsorát:

-   Egyes kategóriákban a shortlistre csak egy pályázat került be. Az utolsó fordulóban, november 3-án, a zsűri elbírálja a pályázatot - fenntartva a jogot, hogy nem ad át díjat az adott kategóriában.

-   Két-két kategóriát már most, a shortlist kialakításakor összevont a szakmai zsűri, ezek a következők:

     Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshelye 50 szoba felett + Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshely      50 szoba alatt -> Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshelye

     Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye 50 szoba felett + Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye 50       szoba alatt -> Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye

-   Nem sorrend alapján, hanem ábécé sorrendben közöljük a döntősök listáját.

Minden pályázónak köszönjük a magas színvonalú munkát, a döntőbe jutóknak szívből gratulálunk!

 

A shortlistesek teljes, részletes listája ITT található.

 

Forrás: Turizmus Online

 


Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni!

Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni! 

40 különleges balatoni ételt kóstolt körbe a Balatoni Kör szakmai előzsűrije, és választotta ki azt a tíz nevezőt, akik bekerültek az Év strandétele verseny döntőjébe.
Tevetej-nagyhatalom lennénk?

Tevetej-nagyhatalom lennénk? 

Ugyanis a magyarországi tevetej feldolgozását tanulmányozás céljából a távoli Csádból egy komplett delegáció érkezett hazánkba.
Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni

Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni 

A Mátra gyönyörű bortermelő vidékén található Ludányi Pincészet tulajdonosával, Ludányi Józseffel beszélgettünk a borászat történetéről és persze borokról.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik

A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik 

2024-ben a Dining Guide Év Fenntartható Étterme a Natura Hill Zebegény.
Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka

Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka 

Egy tanulmány több mint húszezer Google véleményt vizsgált meg, hogy felmérje, mely borászatok találhatók a legfestőibb helyeken.
MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.