Itt a Klasszis TopDesign 2022 verseny döntőseinek névsora

22 kategóriában 44 versenyző 77 pályamunka érkezett a Klasszis Csoport keretén belül meghirdetett Klasszis TopDesign 2022 versenyünkre. Közülük választotta ki a hazai és nemzetközi szakmai képviselőkből álló, rangos zsűri első körben online szavazással a shortlistre került pályamunkákat, amelyek közt biztosan ott szerepelnek az idei szakmai designverseny győztesei is.

Egy biztos, senki ne irigyelje a bírálat következő lépcsőjében (november 3-án, a Párisi Udvar Budapest Szalonjában) a személyes zsűri munkáját, mert annyira szoros a verseny, olyan sok kategóriában küldtek be szebbnél szebb, jobbnál jobb és nagyon alaposan összerakott pályázatot, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja közülük választani a nyerteseket. Azt már előre borítékolhatjuk, hogy egy ilyen rangos mezőben minden bizonnyal parázs szakmai viták lesznek.

Amit még fontos közreadnunk, mielőtt megosztjuk a különböző kategóriák döntőseinek névsorát:

-   Egyes kategóriákban a shortlistre csak egy pályázat került be. Az utolsó fordulóban, november 3-án, a zsűri elbírálja a pályázatot - fenntartva a jogot, hogy nem ad át díjat az adott kategóriában.

-   Két-két kategóriát már most, a shortlist kialakításakor összevont a szakmai zsűri, ezek a következők:

     Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshelye 50 szoba felett + Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshely      50 szoba alatt -> Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshelye

     Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye 50 szoba felett + Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye 50       szoba alatt -> Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye

-   Nem sorrend alapján, hanem ábécé sorrendben közöljük a döntősök listáját.

Minden pályázónak köszönjük a magas színvonalú munkát, a döntőbe jutóknak szívből gratulálunk!

 

A shortlistesek teljes, részletes listája ITT található.

 

Forrás: Turizmus Online

 


Hamarosan jön a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál

Hamarosan jön a legnyáriasabb tavaszi borfesztivál 

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyománnyá avanzsált sétáló kóstoló. 
Mi lesz a borvidékekkel?

Mi lesz a borvidékekkel? 

Az éghajlatváltozás a világ borvidékeinek hetven százalékát alkalmatlanná teheti szőlőtermesztésre.
Vanília égbolt

Vanília égbolt 

Vanília minden mennyiségben - izgalmas más fűszerek, sosem gondolt párosítások kíséretében.
Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen

Csak most került az italpiacra - már nyert is egy rangos nemzetközi versenyen 

Merész döntés volt a versenyre nevezni egy piacra került új termékkel - de bejött.
Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.