Itt a Klasszis TopDesign 2022 verseny döntőseinek névsora

22 kategóriában 44 versenyző 77 pályamunka érkezett a Klasszis Csoport keretén belül meghirdetett Klasszis TopDesign 2022 versenyünkre. Közülük választotta ki a hazai és nemzetközi szakmai képviselőkből álló, rangos zsűri első körben online szavazással a shortlistre került pályamunkákat, amelyek közt biztosan ott szerepelnek az idei szakmai designverseny győztesei is.

Egy biztos, senki ne irigyelje a bírálat következő lépcsőjében (november 3-án, a Párisi Udvar Budapest Szalonjában) a személyes zsűri munkáját, mert annyira szoros a verseny, olyan sok kategóriában küldtek be szebbnél szebb, jobbnál jobb és nagyon alaposan összerakott pályázatot, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja közülük választani a nyerteseket. Azt már előre borítékolhatjuk, hogy egy ilyen rangos mezőben minden bizonnyal parázs szakmai viták lesznek.

Amit még fontos közreadnunk, mielőtt megosztjuk a különböző kategóriák döntőseinek névsorát:

-   Egyes kategóriákban a shortlistre csak egy pályázat került be. Az utolsó fordulóban, november 3-án, a zsűri elbírálja a pályázatot - fenntartva a jogot, hogy nem ad át díjat az adott kategóriában.

-   Két-két kategóriát már most, a shortlist kialakításakor összevont a szakmai zsűri, ezek a következők:

     Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshelye 50 szoba felett + Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshely      50 szoba alatt -> Az év Klasszis TopDesign fővárosi szálláshelye

     Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye 50 szoba felett + Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye 50       szoba alatt -> Az év Klasszis TopDesign vidéki szálláshelye

-   Nem sorrend alapján, hanem ábécé sorrendben közöljük a döntősök listáját.

Minden pályázónak köszönjük a magas színvonalú munkát, a döntőbe jutóknak szívből gratulálunk!

 

A shortlistesek teljes, részletes listája ITT található.

 

Forrás: Turizmus Online

 


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.