iVario a RATIONAL-tól: váltás a kereskedelmi konyhákban

Rengeteg konyhai gépet használ, hogy sok mindent elvégezzen? Nagy személyzetre van szüksége 500, 800 vagy akár 1000 adagos étkezéshez? Folyamatosan figyelnie kell az alapanyagait a főzés során? A RATIONAL-nál, a melegétel-készítés specialistájánál mindhárom kérdésre a döntő „nem” a válasz. Mert az iVario helyettesíti a serpenyőket, forralókat és a nagynyomású főzőberendezéseket a kereskedelmi konyhákban. Ez azt jelenti, hogy egyetlen főzőrendszerrel főzhet és bő olajban süthet. És ezt akár 4-szer gyorsabban és akár 40%-kal kevesebb energiával teheti meg.  

A billenő serpenyő, a forraló és a gyorsfőző konzisztens továbbfejlesztéseként az iVario minden területen hatékony termelést jelent, helyet, időt és nyersanyagokat takarítva meg, és nagyobb teljesítményt jelent a garantáltan egyenletes élelmiszerminőség mellett. Az iVario lehetővé teszi a konyhai folyamatok teljes újragondolását és optimalizálását, ami viszont sokkal nyugodtabb munkakörnyezetet teremt. Még a nem szakképzett munkatársak is gyorsan tudnak dolgozni az iVario-val, ami viszont ellensúlyozza a szakképzett munkaerő hiányát.

100 adag rizs 20 perc alatt, 400 adag zöldségleves 35 perc alatt, 70 kg párolt hús 120 perc alatt, 15 kg tészta 22 perc alatt – ez csak néhány példa az iVario Pro XL erejére. Ezt a szabadalmaztatott fűtési technológia teszi lehetővé, amely az iVario Pro L és iVario Pro XL teljes serpenyőalapját egyenletesen, kevesebb, mint 2,5 perc alatt 200 °C-ra melegíti. A tartalék kapacitás biztosítja, hogy a hőmérséklet-ingadozások gyorsan felszívódjanak nagy mennyiségű étel sütésekor. Mivel a fűtési technológia egyszerre képes szabályozni a hőmérsékletet, még az olyan finom ételeket is, mint a tejberizs vagy a puding, optimálisan dolgozzák fel. És garantáltan nem forr túl és nem ég meg.

Az iVario kereskedelmi konyhában nyújtott teljesítménye mellett a franciaországi Wittenheimben, a Rational második gyártóhelyén végzett fejlesztése is a hálózatépítésre és a digitalizációra összpontosított. Szekeres Tibor, Magyarország vezető értékesítési igazgatója szerint: „A digitalizáció gyorsan fejlődik a konyhatechnológiai szektorban, és számos folyamatot optimalizál. Ez többek között jelentős megkönnyebbülést jelent a személyzet számára." Az iVario például nagyszámú főzési programot tárol, amelyek azonnal hozzáigazítják a főzési folyamatot az étel mennyiségéhez, állapotához és méretéhez. Ez pedig garantálja az állandó minőséget. Gyakorlatilag felügyelet és indukciós idő nélkül.

A szabványosított élelmiszerminőség melletti hatékonyság a legfőbb prioritás, különösen a kereskedelmi konyhai szegmensben. Ez az, ahol az iVario szabadjára engedi teljes erejét, és a ConnectedCooking digitális konyhairányítási rendszerünkkel tökéletes átfogó csomagot nyújt a hatékony teljesítményhez. Igazi változás a kereskedelmi konyhában.

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST

Szentmihályi út 167-169

AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

 

E-mail: [email protected]

Web: https://www.rational-online.com


Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter      http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

 

A RATIONAL-ról

A RATIONAL csoport  világpiaci és technológiai vezető szerepet tölt be a professzionális konyhák meleg ételeinek elkészítésében. Az 1973-ban alapított vállalat több mint 1 100 főt foglalkoztat Németországban, ami világszerte összesen több mint 2 300 főt jelent. A RATIOAL a Frankfurti Értéktőzsde 2000. évi IPO-ja óta szerepel a „Prest Standard of the Frankfurt Stock Exchange”-ben, és jelenleg az SDAX-ben szerepel.

A vállalat elsődleges célja, hogy ügyfelei számára mindig maximális előnyöket kínáljon. A RATIONAL elkötelezett a fenntarthatóság elve mellett, amelyet a környezetvédelemre, a vezető szerepre és a társadalmi felelősségvállalásra vonatkozó politikáiban is kifejezésre juttat. Évről évre számos nemzetközi díj tanúsítja a RATIONAL munkájának kivételes minőségét.

 

 


Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.