iVario a RATIONAL-tól: váltás a kereskedelmi konyhákban

Rengeteg konyhai gépet használ, hogy sok mindent elvégezzen? Nagy személyzetre van szüksége 500, 800 vagy akár 1000 adagos étkezéshez? Folyamatosan figyelnie kell az alapanyagait a főzés során? A RATIONAL-nál, a melegétel-készítés specialistájánál mindhárom kérdésre a döntő „nem” a válasz. Mert az iVario helyettesíti a serpenyőket, forralókat és a nagynyomású főzőberendezéseket a kereskedelmi konyhákban. Ez azt jelenti, hogy egyetlen főzőrendszerrel főzhet és bő olajban süthet. És ezt akár 4-szer gyorsabban és akár 40%-kal kevesebb energiával teheti meg.  

A billenő serpenyő, a forraló és a gyorsfőző konzisztens továbbfejlesztéseként az iVario minden területen hatékony termelést jelent, helyet, időt és nyersanyagokat takarítva meg, és nagyobb teljesítményt jelent a garantáltan egyenletes élelmiszerminőség mellett. Az iVario lehetővé teszi a konyhai folyamatok teljes újragondolását és optimalizálását, ami viszont sokkal nyugodtabb munkakörnyezetet teremt. Még a nem szakképzett munkatársak is gyorsan tudnak dolgozni az iVario-val, ami viszont ellensúlyozza a szakképzett munkaerő hiányát.

100 adag rizs 20 perc alatt, 400 adag zöldségleves 35 perc alatt, 70 kg párolt hús 120 perc alatt, 15 kg tészta 22 perc alatt – ez csak néhány példa az iVario Pro XL erejére. Ezt a szabadalmaztatott fűtési technológia teszi lehetővé, amely az iVario Pro L és iVario Pro XL teljes serpenyőalapját egyenletesen, kevesebb, mint 2,5 perc alatt 200 °C-ra melegíti. A tartalék kapacitás biztosítja, hogy a hőmérséklet-ingadozások gyorsan felszívódjanak nagy mennyiségű étel sütésekor. Mivel a fűtési technológia egyszerre képes szabályozni a hőmérsékletet, még az olyan finom ételeket is, mint a tejberizs vagy a puding, optimálisan dolgozzák fel. És garantáltan nem forr túl és nem ég meg.

Az iVario kereskedelmi konyhában nyújtott teljesítménye mellett a franciaországi Wittenheimben, a Rational második gyártóhelyén végzett fejlesztése is a hálózatépítésre és a digitalizációra összpontosított. Szekeres Tibor, Magyarország vezető értékesítési igazgatója szerint: „A digitalizáció gyorsan fejlődik a konyhatechnológiai szektorban, és számos folyamatot optimalizál. Ez többek között jelentős megkönnyebbülést jelent a személyzet számára." Az iVario például nagyszámú főzési programot tárol, amelyek azonnal hozzáigazítják a főzési folyamatot az étel mennyiségéhez, állapotához és méretéhez. Ez pedig garantálja az állandó minőséget. Gyakorlatilag felügyelet és indukciós idő nélkül.

A szabványosított élelmiszerminőség melletti hatékonyság a legfőbb prioritás, különösen a kereskedelmi konyhai szegmensben. Ez az, ahol az iVario szabadjára engedi teljes erejét, és a ConnectedCooking digitális konyhairányítási rendszerünkkel tökéletes átfogó csomagot nyújt a hatékony teljesítményhez. Igazi változás a kereskedelmi konyhában.

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:

https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország

Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST

Szentmihályi út 167-169

AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

Tel.:+36302008212

 

E-mail: [email protected]

Web: https://www.rational-online.com


Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter      http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

 

A RATIONAL-ról

A RATIONAL csoport  világpiaci és technológiai vezető szerepet tölt be a professzionális konyhák meleg ételeinek elkészítésében. Az 1973-ban alapított vállalat több mint 1 100 főt foglalkoztat Németországban, ami világszerte összesen több mint 2 300 főt jelent. A RATIOAL a Frankfurti Értéktőzsde 2000. évi IPO-ja óta szerepel a „Prest Standard of the Frankfurt Stock Exchange”-ben, és jelenleg az SDAX-ben szerepel.

A vállalat elsődleges célja, hogy ügyfelei számára mindig maximális előnyöket kínáljon. A RATIONAL elkötelezett a fenntarthatóság elve mellett, amelyet a környezetvédelemre, a vezető szerepre és a társadalmi felelősségvállalásra vonatkozó politikáiban is kifejezésre juttat. Évről évre számos nemzetközi díj tanúsítja a RATIONAL munkájának kivételes minőségét.

 

 


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.