Jótékony soproni éttermek

Ádvent vasárnapján hívjanak meg ebédre a soproni éttermek egy-egy rászoruló családot – kezdeményezte az Nyugat-magyarországi Egyetem égisze alatt működő Nyugat étterem vezetője.

Nemes akciót indított Janzsó Kálmán, a Nyugat étterem vezetője. Mint a Kisalföld napilapnak mondta, az egyik vasárnapi szentmisén jutott eszébe az ötlet, hogy a helyi éttermek fogadjanak be egy-egy rászoruló családot ádvent vasárnapjain háromfogásos ebédre. A teljes szervezést és a lebonyolítást a Nyugat étterem vállalta magára. A szervezők a Vöröskereszttel és az egyházakkal vettél fel a kapcsolatot, hogy segítségükkel választhassák ki azokat a családokat, amelyek részesei lehetnek a térítésmentes ádventi vasárnapi ebédeknek. Janzsó Kálmán a Corvinus Rádiónak elmondta, hogy már több mint húsz étterem csatlakozott a nemes akcióhoz.
szöveg: Kisalföld napilap - Gosztonyi Miklós
Aki még csatlakozni szeretne az akcióhoz az a Nyugat étterem elérhetőségein megteheti:
Cím: 9400 Sopron Ady Endre u. 5.
Telefon: +36-99/518-234, +36-99/518-250
Email: [email protected]

(forrás: Corvinus Rádió)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.