Keressük Magyarország legjobb rendezvény catering cégét!

Közeledik a Sirha Budapest 2018 kedvezményes jelentkezési határideje. Idén először egy nemzetközi rendezvénygasztronómiai bajnokság elődöntőjét is megtartják a kiállításon.

A Sirha Budapest 2018 Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás 2018. február 7-9. között várja az élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda, vendéglátó- és csomagolóipari, valamint gasztronómiai szakembereit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Közeledik a kiállítás utolsó kedvezményes jelentkezési határideje. Aki 2017. október 15-ig nyújtja be jelentkezési lapját a kiállításra, akár 14% kedvezményt is kaphat a bérelt kiállítási terület díjából. A szakkiállításra már közel 100 cég jelezte részvételi szándékát mintegy 6.000 négyzetméternyi területen. A jelentkezési anyagok a www.sirha-budapest.com/jelentkezes oldalon találhatók.

A kiállítás számos programnak nyújt helyszínt a három nap alatt, melyek közül az egyik a hazánkban először megrendezésre kerülő International Catering Cup hazai döntője. Ennek a versenyfelhívása alább található:

MAGYAR RENDEZVÉNYGASZTRONÓMIAI BAJNOKSÁG 2018

INTERNATIONAL CATERING CUP - HUNGARY SELECTION 2018

Keressük Magyarország legjobb rendezvény catering cégét!

A Magyarországi Rendezvényszervezők és - szolgáltatók Szövetsége szervezésében 2018. február 6-7-én a Sirha Budapest kiállítás ideje alatt kerül megrendezésre az első Magyar Rendezvénygasztronómiai Bajnokság, melynek nyertes cége a 2019-es International Catering Cup nemzetközi döntőn fogja képviselni hazánkat 11 másik országgal együtt. Jövőre első alkalommal kerül megrendezésre hazánkban a nemzeti verseny, mellyel célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk a hazai rendezvénygasztronómiai cégeknek tudásuk bemutatására, és ezáltal a magyar rendezvénygasztronómia nemzetközi porondon való bemutatkozására.

Az International Catering Cup nemzetközi bajnokság több éves múltra tekint vissza, melybe most csatlakozik be először Magyarország. A magyar döntőre 6 cég kvalifikálja magát, a versenyen pedig egy igazi rendezvény gasztronómiai előkészületeit, majd tálalását kell prezentálniuk, csakúgy, mint a való életben.

A versenyszabályzat, a regisztrációs lap, illetve a formaruhával kapcsolatos anyagok a http://www.maresz.hu/cateringcup oldalról tölthetők le. Jelentkezési határidő: 2017. október 6. A személyes prezentációkra és a versenyző cégek kiválasztására 2017. október 16-20. között kerül sor. Várjuk jelentkezéseiket Csima-Nedvig Beatrix projektmenedzsernél a [email protected] email címen.

 

Forrás: Vendég & Hotel


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.