Kíváncsi rá mit falatoztak az Oscar party sztárjai?

Nos akkor tekintse át a Vanity Fair részletes beszámolóját. Hollywood legmenőbb partyján volt minden mi szem-szájnak ingere. 

Habár a filmes díjátadó már lezajlott, ami után keseregtünk egyet azon, hogy Leonardo Dicapro megint nem kapott arany szobrocskát,  most újabb izgalmas információk derültek ki az év egyik legnagyobb eseményéről.

A hivatalos Oscar-partykért 1994 óta Sara Marks rendezvényszervező felelős, akinek 1999 óta segítőtársa is van Basil Walter építész személyében. 

Az ételekért Thomas Keller és Laura Cunningham sztárséfek gondoskodtak, továbbá a Nespresso és Bouchon pékség is jelen voltak food truck-okkal a vendégek legnagyobb örömére. A esemény legnépszerűbb food truck-ja azonban az In N Out Burger volt. 

A lényeg, hogy eljutott hozzánk az Oscar-party rendelési listája, pontos mennyiségekkel együtt. Nézzük tehát mi szükséges egy sikeres hollywood-i partyhoz:

Italok:

596 palack Henriot pezsgő

36 palack Casa Dragones tequila

203 palack Grey Goose vodka

240 üveg Stella Artois sör

276 palack Storm fehérbor

96 palack My Essential vörösbor

240 palack Happy Canyon Wineyards vörösbor

577 palack üdítő

1284 palack Voss Artesian ásványvíz egyenesen Norvégiából.

Ételek

27 darab hamburger

865 darab sajtburger

515  darab dupla-burger

17 darab grill-sajtos szendvics

567 zacskó chips

 

 

 

 

Forrás: Vanity Fair


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.