Kíváncsi rá mit falatoztak az Oscar party sztárjai?

Nos akkor tekintse át a Vanity Fair részletes beszámolóját. Hollywood legmenőbb partyján volt minden mi szem-szájnak ingere. 

Habár a filmes díjátadó már lezajlott, ami után keseregtünk egyet azon, hogy Leonardo Dicapro megint nem kapott arany szobrocskát,  most újabb izgalmas információk derültek ki az év egyik legnagyobb eseményéről.

A hivatalos Oscar-partykért 1994 óta Sara Marks rendezvényszervező felelős, akinek 1999 óta segítőtársa is van Basil Walter építész személyében. 

Az ételekért Thomas Keller és Laura Cunningham sztárséfek gondoskodtak, továbbá a Nespresso és Bouchon pékség is jelen voltak food truck-okkal a vendégek legnagyobb örömére. A esemény legnépszerűbb food truck-ja azonban az In N Out Burger volt. 

A lényeg, hogy eljutott hozzánk az Oscar-party rendelési listája, pontos mennyiségekkel együtt. Nézzük tehát mi szükséges egy sikeres hollywood-i partyhoz:

Italok:

596 palack Henriot pezsgő

36 palack Casa Dragones tequila

203 palack Grey Goose vodka

240 üveg Stella Artois sör

276 palack Storm fehérbor

96 palack My Essential vörösbor

240 palack Happy Canyon Wineyards vörösbor

577 palack üdítő

1284 palack Voss Artesian ásványvíz egyenesen Norvégiából.

Ételek

27 darab hamburger

865 darab sajtburger

515  darab dupla-burger

17 darab grill-sajtos szendvics

567 zacskó chips

 

 

 

 

Forrás: Vanity Fair


 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.