Kíváncsi rá mit falatoztak az Oscar party sztárjai?

Nos akkor tekintse át a Vanity Fair részletes beszámolóját. Hollywood legmenőbb partyján volt minden mi szem-szájnak ingere. 

Habár a filmes díjátadó már lezajlott, ami után keseregtünk egyet azon, hogy Leonardo Dicapro megint nem kapott arany szobrocskát,  most újabb izgalmas információk derültek ki az év egyik legnagyobb eseményéről.

A hivatalos Oscar-partykért 1994 óta Sara Marks rendezvényszervező felelős, akinek 1999 óta segítőtársa is van Basil Walter építész személyében. 

Az ételekért Thomas Keller és Laura Cunningham sztárséfek gondoskodtak, továbbá a Nespresso és Bouchon pékség is jelen voltak food truck-okkal a vendégek legnagyobb örömére. A esemény legnépszerűbb food truck-ja azonban az In N Out Burger volt. 

A lényeg, hogy eljutott hozzánk az Oscar-party rendelési listája, pontos mennyiségekkel együtt. Nézzük tehát mi szükséges egy sikeres hollywood-i partyhoz:

Italok:

596 palack Henriot pezsgő

36 palack Casa Dragones tequila

203 palack Grey Goose vodka

240 üveg Stella Artois sör

276 palack Storm fehérbor

96 palack My Essential vörösbor

240 palack Happy Canyon Wineyards vörösbor

577 palack üdítő

1284 palack Voss Artesian ásványvíz egyenesen Norvégiából.

Ételek

27 darab hamburger

865 darab sajtburger

515  darab dupla-burger

17 darab grill-sajtos szendvics

567 zacskó chips

 

 

 

 

Forrás: Vanity Fair


Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?