A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a hagyományokhoz híven idén is megrendezi Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét.
Az idei díjazottak: Bicsár Attila és Kovács Lázár
A rendezvény helyszíne ezúttal is a legautentikusabb vendéglátóhely, a Gundel Étterem lesz,
időpontja: 2024. október 27. vasárnap, 12 óra.
A gálaebéd házigazdája Gundel Takács Gábor, szakmai mentora Bíró Lajos, a sommelier Fabók Mihály.
A Gálaebéd előzetes menüsora:
Üdvözlő ital: Sauska Brut pezsgő
Amuse bouche - Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest
Kaviár- és osztriga kóstoló
Előétel_ Melegen füstölt tokhal, sült cékla, zöldalma, hajdina
Nyíri Sándor – Arany Kaviár étterem, Budapest
Tokaji Furmint 2022 – Sauska Pincészet
Leves: Popcorn krémleves pirított törökmogyoróval
Tóth Ágnes – Gerbeaud Catering, Budapest
Heimann Viognier 2022 – Heimann Családi Birtok
Főétel: Tanyasi csirke vargányával, tejfölös tócsnival
Moldován Viktor és Wolf András – Gundel étterem, Budapest
Szekszárdi Bonsai Öregtőkés Kadarka 2023 – Vida Péter
Desszert: Napraforgó desszert
Tóth Ágnes – Gerbeaud Kávéház és Cukrászda, Budapest
Mátrai Zenit Késői Szüret 2022 – Bárdos Pincészet
Díjátadó koccintáshoz: Kreinbacher Brut Classic Magnum 2019 pezsgő
A díjátadó ebéd után kávé, petit fours, sajt- és sonkakóstolóval, valamint különböző röviditalokkal várják a vendégeket.
A belépőjegy ára 50.000, MVI-tagoknak 40.000 forint (2 belépő/tag).
Jegyigénylés: [email protected] és tel.: 20/500-6577.