Magyarországra jön a Cookpad

A Cookpad és az Apróséf.hu megállapodtak egymással a nemzetközi receptmegosztó szolgáltatása magyarországi bevezetéséről.

Az Apróséf 2007-ben indult, egyike a legolvasottabb hazai receptoldalaknak.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a Cookpad jövőjének. Mindig is az volt a célunk, hogy egyfajta hozzáadott jó legyünk a felhasználóink életében. Most olyan kapuk nyílnak meg előttünk, amelyekről korábban álmodni sem mertünk, és amelyekről tudjuk, hogy a látogatóink javát szolgálják majd. Óriási lehetőség csatlakozni ahhoz a platformhoz, amelyen nap mint nap emberek milliói osztják meg egymással kedvenc receptjeiket” – mondta az Apróséf alapítója, Varga Gábor.

A közlemény szerint havonta 90 millió ember használja világszerte a Cookpad online receptmegosztó platformját, amelynek az üzenete a következő: „Make everyday cooking fun!”, azaz „Főzz minden nap jókedvűen!”.

Arról viszont nem szól a közlemény, hogy az „együttműködés” mit jelent egészen pontosan, hogy tartalmak átvételéről, netán az Apróséf Cookpad általi felvásárlásáról van szó, illetve, hogy egyáltalán Apróséfként folytatja-e az oldal. Ennek kapcsán feltettünk néhány kérdést Varga Gábornak, ő azonban azt válaszolta, hogy erről egyelőre nem mondhat többet, illetve mindent a Cookpaddal egyeztetve lehet csak megválaszolniuk.

Forrás: Kreatív Online


Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka

Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka 

A Żabka eddig 89 üzletet nyitott Romániában, de a vállalat szerint akár 4000 üzletet is elbír a piac.
Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.
Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén

Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén 

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on.
Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás

Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás 

Megkezdődtek a 2026-os Südback előkészületei.
Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek

Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek 

Négy évtized különleges fogásai a Matild Palotában – egy estén felszolgálva.
Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében

Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében 

Idén 22. alkalommal rendezték meg a világ legnagyobb, egyben legjelentősebb hatású borversenyét.
Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen 

A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.
Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról 

Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.