Mint a Pizza Hutnál elmondták, az alkalmazás egyedülálló az USA-ban. Az új „Pizza Hut Interface” összhangban van a Facebook fő kereskedelmi rendszerével, és lehetővé teszi, hogy a www.pizzahut.com regisztrált felhasználói a lánc teljes menüjéből választhassanak az oldal elhagyása nélkül. A pizzalánc azt is tervezi, hogy bemutat egy újratervezett oldalt a Facebook portálon, ahol a felhasználók letölthetik az előbbi alkalmazást, hozzáadhatják a Pizza Hut honlapját a „Kedvencek”-hez, és ahová híreket, promóciókról és kedvezményekről szóló értesítéseket kaphatnak. Azok a Facebook-tagok, akik Pizza Hut „fanok” lesznek, nyerhetnek egy 50 dollár értékű utalványt – december 31-ig hetente egyet sorsolnak ki. A Yum! Brands Inc.-hoz tartozó Pizza Hutnak 6200 étterme van az USA-ban és több, mint 4 ezer külföldön. (www.nrn.com)
Már a Facebookról is lehet a Pizza Hutból rendelni
A napokban vált lehetővé, hogy a közösségi portálról a honlap elhagyása nélkül is lehessen rendelni a Pizza Hutból.

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját
Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten
Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.

A lengyel sörgyártás új trendjei
A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.

Új Michelin-csillagos menü az égben
Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen
Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Borünnep Szegeden
A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból
Műanyag fóliadarab lehet benne.

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese
Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen
Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival
Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.