Mint a Pizza Hutnál elmondták, az alkalmazás egyedülálló az USA-ban. Az új „Pizza Hut Interface” összhangban van a Facebook fő kereskedelmi rendszerével, és lehetővé teszi, hogy a www.pizzahut.com regisztrált felhasználói a lánc teljes menüjéből választhassanak az oldal elhagyása nélkül. A pizzalánc azt is tervezi, hogy bemutat egy újratervezett oldalt a Facebook portálon, ahol a felhasználók letölthetik az előbbi alkalmazást, hozzáadhatják a Pizza Hut honlapját a „Kedvencek”-hez, és ahová híreket, promóciókról és kedvezményekről szóló értesítéseket kaphatnak. Azok a Facebook-tagok, akik Pizza Hut „fanok” lesznek, nyerhetnek egy 50 dollár értékű utalványt – december 31-ig hetente egyet sorsolnak ki. A Yum! Brands Inc.-hoz tartozó Pizza Hutnak 6200 étterme van az USA-ban és több, mint 4 ezer külföldön. (www.nrn.com)
Már a Facebookról is lehet a Pizza Hutból rendelni
A napokban vált lehetővé, hogy a közösségi portálról a honlap elhagyása nélkül is lehessen rendelni a Pizza Hutból.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.