Mint a Pizza Hutnál elmondták, az alkalmazás egyedülálló az USA-ban. Az új „Pizza Hut Interface” összhangban van a Facebook fő kereskedelmi rendszerével, és lehetővé teszi, hogy a www.pizzahut.com regisztrált felhasználói a lánc teljes menüjéből választhassanak az oldal elhagyása nélkül. A pizzalánc azt is tervezi, hogy bemutat egy újratervezett oldalt a Facebook portálon, ahol a felhasználók letölthetik az előbbi alkalmazást, hozzáadhatják a Pizza Hut honlapját a „Kedvencek”-hez, és ahová híreket, promóciókról és kedvezményekről szóló értesítéseket kaphatnak. Azok a Facebook-tagok, akik Pizza Hut „fanok” lesznek, nyerhetnek egy 50 dollár értékű utalványt – december 31-ig hetente egyet sorsolnak ki. A Yum! Brands Inc.-hoz tartozó Pizza Hutnak 6200 étterme van az USA-ban és több, mint 4 ezer külföldön. (www.nrn.com)
Már a Facebookról is lehet a Pizza Hutból rendelni
A napokban vált lehetővé, hogy a közösségi portálról a honlap elhagyása nélkül is lehessen rendelni a Pizza Hutból.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Új korszak a siófoki menzán
Siófok összes általános- és középiskolájában bevezették a svédasztalos rendszerű menzát.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.