Már házhoz is szállít a Budaörsi Halpiac

Hamarosan viszont az ország teljes területére lehet majd rendelni.

A Budaörsi Halpiac közel tizenöt éve foglalkozik halászati áruk kereskedelmével. A hét hat napján érkezik friss halszállítmány a világ minden pontjáról. Legfőbb partnerei Európa, Amerika, Afrika, Ázsia és Ausztrália halászkikötőiben válogatják össze számukra a legkiválóbb minőségű termékeket. Ezen áruk ezt követően legfeljebb 48 órán belül már budaörsi feldolgozó üzemekben várják a belföldi kiszállítást, feldolgozást, helyszíni értékesítést és mostantól a webshopos kiszállítást is. Tengeri halak mellett olyan hazai édesvízi halak is kaphatók, mint a kiváló minőségű akasztói szikiponty, a szürke harcsa, vagy a szarvasi afrikai harcsa.

Mostantól azonban nem kell Budaörsig mennünk, ha friss halra vágyik az ember, hiszen a termékeket könnyedén házhoz is rendelhetjük. A webshopban rákok, kagylók, egész halak, filék, polipok, delikát termékek, sőt még sushi alapanyagok közül is válogathatunk. A kínálatban megtalálhatóak továbbá főtt és fagyasztott termékek is. Ahogy a kiskereskedelmi vásárlásnál már megszokhattuk az edukatív értékesítést, ez a webshop felületén sem maradhat el: minden egyes terméknél olvashatunk jellemzőkről, illetve felhasználási javaslatokról is. A frissességet pedig személyesen Palotás Péter (okleveles élelmiszermérnök, halgazdálkodási szakmérnök) garantálja.

Magyar Konyha Online


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.