Már házhoz is szállít a Budaörsi Halpiac

Hamarosan viszont az ország teljes területére lehet majd rendelni.

A Budaörsi Halpiac közel tizenöt éve foglalkozik halászati áruk kereskedelmével. A hét hat napján érkezik friss halszállítmány a világ minden pontjáról. Legfőbb partnerei Európa, Amerika, Afrika, Ázsia és Ausztrália halászkikötőiben válogatják össze számukra a legkiválóbb minőségű termékeket. Ezen áruk ezt követően legfeljebb 48 órán belül már budaörsi feldolgozó üzemekben várják a belföldi kiszállítást, feldolgozást, helyszíni értékesítést és mostantól a webshopos kiszállítást is. Tengeri halak mellett olyan hazai édesvízi halak is kaphatók, mint a kiváló minőségű akasztói szikiponty, a szürke harcsa, vagy a szarvasi afrikai harcsa.

Mostantól azonban nem kell Budaörsig mennünk, ha friss halra vágyik az ember, hiszen a termékeket könnyedén házhoz is rendelhetjük. A webshopban rákok, kagylók, egész halak, filék, polipok, delikát termékek, sőt még sushi alapanyagok közül is válogathatunk. A kínálatban megtalálhatóak továbbá főtt és fagyasztott termékek is. Ahogy a kiskereskedelmi vásárlásnál már megszokhattuk az edukatív értékesítést, ez a webshop felületén sem maradhat el: minden egyes terméknél olvashatunk jellemzőkről, illetve felhasználási javaslatokról is. A frissességet pedig személyesen Palotás Péter (okleveles élelmiszermérnök, halgazdálkodási szakmérnök) garantálja.

Magyar Konyha Online


Nyári ízek újrahangolva  – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján

Nyári ízek újrahangolva – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján 

Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is ízutazásra hívja a vendégeket.
Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.