A Magyar Vendéglátók Ipartestülete
a hagyományokhoz híven ismét megrendezi
Gundel Károly-díjátadó Gálaebédjét.
Az idei díjazott(-ak) személyéről szeptember 23-án dönt a Kitüntetési Bizottság.
A rendezvény helyszíne ismét a Gundel Étterem lesz,
az időpontja 2023. október 15. vasárnap, 12 óra.
A gálaebéd házigazdája Borbás Marcsi,
szakmai mentora Bíró Lajos,
a sommelier Fabók Mihály lesz.
A Gálaebéd előzetes menüsora:
Üdvözlő ital: Törley Pezsgőpincészet
Hideg előétel
Szilvásváradi pisztráng birsalma, mogyoró, zeller
Macsinka János és séftársai: Ruprecht László és Ádám Csaba
Götz Pincészet
Leves:
Csorbaleves
Bíró Lajos
HopTop Brewery
Főétel I.
Vörösboros kappan, borjúláb, gombák
Macsinka János és séftársai: Ruprecht Laci és Ádám Csaba
Juhász Pincészet
Főétel II.
Káposztás kelgombóc
Borbás Marcsi étele, Kerekes Sándor séf által elkészítve
Dúzsi Tamás Pincészet
Desszert
Szilvásgombóc
Gundel Étterem - Wolf András és Moldován Viktor
Premirum
Díjátadó koccintáshoz: Kreinbacher Birtok pezsgője
A díjátadó ebéd után kávé, petit fours, sajt- és sonkakóstolóval, valamint különböző röviditalokkal várjuk a vendégeinket!
A belépőjegy ára 50.000, MVI-tagoknak 40.000 forint (2 belépő/tag).
Jegyigénylés: [email protected] és tel.: 20/523-9934.
Forrás: MVI / Turizmus Online