Kik állnak a Balatont felvásárló SCD háta mögött, és mi lehet az érdekük?
Miért érdekli a német szállodásokat, vendéglátósokat most elsősorban a felújítások, hitelfelvételek lehetősége?
Mi a helyzet idehaza jelenleg hideg- és melegételutalvány fronton?
Miért járnak Hollywood-ban a legnagyobb sztárok egy olyan étterembe tömegével, ahol tömény fokhagymaszag terjeng, és a hely neve: Büdös rózsa?
Mi a hidegterápia, és milyen betegségekre jelenthet azonnali megoldást?
Mi a medical wellness lényege, és hol találhatók ilyen jellegű szállodák?
Idehaza a szállodaminősítő rendszerek lassan olyanná válnak, akár a magyar narancs?
Az idei Bocuse d’Or Hungary versenyen, a Hoventa szakkiállítás idején, a Hungexpón mit főznek majd a szakácsok?
Mi az az ügyfél-elégedettség, és hogy érhető el a vendéglátás területén?
A lap legfrissebb száma megvásárolható a kiadóban is Murár Mónikánál (mail: [email protected], tel: 06 1 430 4503 fax: 06 1 1 430 4539) vagy egész évre a szaklap előfizetethető ugyanitt továbbra is változatlan áron, azaz mindössze 7900 Ft éves bruttó összegért.