Megjelent a Vendég&Hotel szeptemberi száma

Kérdések, amelyekre a szeptemberben, már a nagyközönség számára az újságosstandokon is elérhető (Inmedio, Relay üzlethálózat) Vendég & Hotel Horeca-szaklapban kaphat választ:

Kik állnak a Balatont felvásárló SCD háta mögött, és mi lehet az érdekük?

Miért érdekli a német szállodásokat, vendéglátósokat most elsősorban a felújítások, hitelfelvételek lehetősége?

Mi a helyzet idehaza jelenleg hideg- és melegételutalvány fronton?

Miért járnak Hollywood-ban a legnagyobb sztárok egy olyan étterembe tömegével, ahol tömény fokhagymaszag terjeng, és a hely neve: Büdös rózsa?

Mi a hidegterápia, és milyen betegségekre jelenthet azonnali megoldást?

Mi a medical wellness lényege, és hol találhatók ilyen jellegű szállodák?

Idehaza a szállodaminősítő rendszerek lassan olyanná válnak, akár a magyar narancs?

Az idei Bocuse d’Or Hungary versenyen, a Hoventa szakkiállítás idején, a Hungexpón mit főznek majd a szakácsok?

Mi az az ügyfél-elégedettség, és hogy érhető el a vendéglátás területén?

A lap legfrissebb száma megvásárolható a kiadóban is Murár Mónikánál (mail: [email protected], tel: 06 1 430 4503 fax: 06 1 1 430 4539) vagy egész évre a szaklap előfizetethető ugyanitt továbbra is változatlan áron, azaz mindössze 7900 Ft éves bruttó összegért. 


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.