Megvannak a tavalyi év kedvenc receptjei

A NoSalty ma tárta a nyilvánosság elé a 2014-es év hazai Top 10 receptjének listáját, melyet átlagosan havi 1 millió egyedi felhasználó oldalletöltése alapján állított össze. A listából könnyen látható, hogy a hazai receptkeresők még mindig igen édesszájúak, hiszen a tíz legolvasottabb receptből hat édesség. Azért szerencsére egyre többen veszik figyelembe az egészségüket a főzésnél, hiszen a NoSalty-n szereplő legnépszerűbb alapanyagok egyharmada zöldség, a húsfélék közül pedig vezetnek a csirkehúsrészek.

A karácsonyt megelőző napokban 2014-ben is - tovább növelve 2013-as látogatottságát - olvasottsági csúcsot döntött Magyarország legnépszerűbb receptoldala, a NoSalty. „Évek óta tapasztaljuk, hogy a nagyobb ünnepek alkalmával jelentősen megugrik az oldalunk forgalma – különösen karácsonykor, szilveszterkor és húsvétkor. Idén december 23-án a karácsonyi „last minute” receptkeresés rekordot döntött, mintegy 341 ezer egyedi látogató érkezett hozzánk.” – mondta Zalai Ágnes, a NoSalty vezérigazgatója.

A karácsonyi látogatottsággal arányosan az oldalletöltés is több mint a duplájára nőtt, december 23-án 1.560.000 oldalt néztek meg a látogatók. Az év utolsó hete, a szilveszternek és a lencsézésnek köszönhetően még karácsonyi hétnél is jobb számokat hozott, több mint 670 ezer ember kereste fel az oldalt, ezzel nemcsak a karácsonyi héten (630 ezerrel), hanem ekkor is a top női oldalak közé került a NoSalty. „Nagyon büszkék vagyunk ezekre az adatokra és arra is, hogy sikerült teljesítenünk a 2014-es évre kitűzött célunkat: megdupláztuk a saját szerkesztőségünk által gyártott tartalom olvasottságát.” – tette hozzá Zalai Ágnes.

A NoSalty magazintartalma - gasztro, életmód, család, egészség és fogyókúra tematikában – mára a NoSalty teljes oldalletöltésének több mint 10%-át tudhatja magáénak.

És most következzen 2014 tíz legnépszerűbb receptje:

1. Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival 

2. Túró Rudi szelet sütés nélkül (http://www.nosalty.hu/recept/turo-rudi-szelet-sutes-nelkul)

3. Mustáros fokhagymás mártásban sült csirkecombok 4. Egyszerű sajtos rudak 

5. Kakaós piskóta vanília pudinggal 

6. Legegyszerűbb muffin

7. Skót krémes

8. Tárkonyos csirkeragu leves 

9. Túrótorta sütés és tojás nélkül 

10. Édes palacsinta alaptészta 

Forrás: Vendég & Hotel


Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható

Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható 

A hagyománytisztelő boros gazdák Szent Vincét a bor védőszentjének, neve napját, január 22-t pedig hagyományos termésjósló ünnepnapnak tartják.
Jön a mentes séfverseny

Jön a mentes séfverseny 

2025-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyarországon, de talán a világszerte is egyedülálló Az Év Mentes Séfje verseny a Csak a Mentes szervezésében. 
TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként

TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként 

Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.
Új kézben a Pastrami Étterem

Új kézben a Pastrami Étterem 

A tájékoztatás szerint az akvizíció elsődleges célja a 2009 óta létező brand megőrzése, a vendéglátóipari egység modernizálása, fejlesztése, hosszútávú működtetése.
Kilőtt a kávé ára 2024-ben

Kilőtt a kávé ára 2024-ben 

2024. december elején rekord szintre emelkedett a kávé ára a nemzetközi piacon. És az előrejelzések szerint 2025-ben tovább folytatódik a drágulás – a klímaváltozásnak köszönhetően.
Borfesztivál Újlakon

Borfesztivál Újlakon 

Csupán egy karnyújtásnyira Magyarországtól!
NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól

NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól 

Januártól már nemcsak a vendégtől kapott borravaló adómentes, hanem az is, amelyet a vendéglátó egység üzemeltetője ad.
Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat

Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat 

A Magyar Borszakírók Körének toplistája minden évben 12 fehér- és 12 vörösbort tartalmaz, az MBK tagjai ezeknek a tételeknek a vakkóstolója során ítélik oda a Magyar Bor Nagydíjat fehérben és vörösben.
Újabb hely zárt be Budapesten

Újabb hely zárt be Budapesten 

Végleg bezár a kultikus étterem.
Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke

Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke 

A Klauzál tér szívében található Kádár Étkezde nemcsak egy étterem volt, hanem egy intézmény, amelynek lelke Orbán Sándor volt. 

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.