Megvannak a tavalyi év kedvenc receptjei

A NoSalty ma tárta a nyilvánosság elé a 2014-es év hazai Top 10 receptjének listáját, melyet átlagosan havi 1 millió egyedi felhasználó oldalletöltése alapján állított össze. A listából könnyen látható, hogy a hazai receptkeresők még mindig igen édesszájúak, hiszen a tíz legolvasottabb receptből hat édesség. Azért szerencsére egyre többen veszik figyelembe az egészségüket a főzésnél, hiszen a NoSalty-n szereplő legnépszerűbb alapanyagok egyharmada zöldség, a húsfélék közül pedig vezetnek a csirkehúsrészek.

A karácsonyt megelőző napokban 2014-ben is - tovább növelve 2013-as látogatottságát - olvasottsági csúcsot döntött Magyarország legnépszerűbb receptoldala, a NoSalty. „Évek óta tapasztaljuk, hogy a nagyobb ünnepek alkalmával jelentősen megugrik az oldalunk forgalma – különösen karácsonykor, szilveszterkor és húsvétkor. Idén december 23-án a karácsonyi „last minute” receptkeresés rekordot döntött, mintegy 341 ezer egyedi látogató érkezett hozzánk.” – mondta Zalai Ágnes, a NoSalty vezérigazgatója.

A karácsonyi látogatottsággal arányosan az oldalletöltés is több mint a duplájára nőtt, december 23-án 1.560.000 oldalt néztek meg a látogatók. Az év utolsó hete, a szilveszternek és a lencsézésnek köszönhetően még karácsonyi hétnél is jobb számokat hozott, több mint 670 ezer ember kereste fel az oldalt, ezzel nemcsak a karácsonyi héten (630 ezerrel), hanem ekkor is a top női oldalak közé került a NoSalty. „Nagyon büszkék vagyunk ezekre az adatokra és arra is, hogy sikerült teljesítenünk a 2014-es évre kitűzött célunkat: megdupláztuk a saját szerkesztőségünk által gyártott tartalom olvasottságát.” – tette hozzá Zalai Ágnes.

A NoSalty magazintartalma - gasztro, életmód, család, egészség és fogyókúra tematikában – mára a NoSalty teljes oldalletöltésének több mint 10%-át tudhatja magáénak.

És most következzen 2014 tíz legnépszerűbb receptje:

1. Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival 

2. Túró Rudi szelet sütés nélkül (http://www.nosalty.hu/recept/turo-rudi-szelet-sutes-nelkul)

3. Mustáros fokhagymás mártásban sült csirkecombok 4. Egyszerű sajtos rudak 

5. Kakaós piskóta vanília pudinggal 

6. Legegyszerűbb muffin

7. Skót krémes

8. Tárkonyos csirkeragu leves 

9. Túrótorta sütés és tojás nélkül 

10. Édes palacsinta alaptészta 

Forrás: Vendég & Hotel


MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.
Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Új korszakba lép a Csányi Pincészet

Új korszakba lép a Csányi Pincészet 

A pincészetnél most megtörtént átalakulás nem csupán az üzleti stratégia modernizálását foglalja magában, hanem egy új, naprakész márka kialakítását is.
Jelentős szintet lépett a METRO a szakmai gyakorlatok területén

Jelentős szintet lépett a METRO a szakmai gyakorlatok területén 

Az áruházlánc csatlakozott a duális képzőhelyekhez.
A világ legjobb pezsgői a légitársaság fedélzetén

A világ legjobb pezsgői a légitársaság fedélzetén 

A világ legértékesebb fedélzeti pezsgőkínálatát mutatta be az Emirates.
Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben

Sztárséffel nyit éttermet Gerendai az alsóörsi vitorláskikötőben 

Megkezdte első szezonját az Ypsilon Yacht Club Alsóörsön.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.