Megvannak a tavalyi év kedvenc receptjei

A NoSalty ma tárta a nyilvánosság elé a 2014-es év hazai Top 10 receptjének listáját, melyet átlagosan havi 1 millió egyedi felhasználó oldalletöltése alapján állított össze. A listából könnyen látható, hogy a hazai receptkeresők még mindig igen édesszájúak, hiszen a tíz legolvasottabb receptből hat édesség. Azért szerencsére egyre többen veszik figyelembe az egészségüket a főzésnél, hiszen a NoSalty-n szereplő legnépszerűbb alapanyagok egyharmada zöldség, a húsfélék közül pedig vezetnek a csirkehúsrészek.

A karácsonyt megelőző napokban 2014-ben is - tovább növelve 2013-as látogatottságát - olvasottsági csúcsot döntött Magyarország legnépszerűbb receptoldala, a NoSalty. „Évek óta tapasztaljuk, hogy a nagyobb ünnepek alkalmával jelentősen megugrik az oldalunk forgalma – különösen karácsonykor, szilveszterkor és húsvétkor. Idén december 23-án a karácsonyi „last minute” receptkeresés rekordot döntött, mintegy 341 ezer egyedi látogató érkezett hozzánk.” – mondta Zalai Ágnes, a NoSalty vezérigazgatója.

A karácsonyi látogatottsággal arányosan az oldalletöltés is több mint a duplájára nőtt, december 23-án 1.560.000 oldalt néztek meg a látogatók. Az év utolsó hete, a szilveszternek és a lencsézésnek köszönhetően még karácsonyi hétnél is jobb számokat hozott, több mint 670 ezer ember kereste fel az oldalt, ezzel nemcsak a karácsonyi héten (630 ezerrel), hanem ekkor is a top női oldalak közé került a NoSalty. „Nagyon büszkék vagyunk ezekre az adatokra és arra is, hogy sikerült teljesítenünk a 2014-es évre kitűzött célunkat: megdupláztuk a saját szerkesztőségünk által gyártott tartalom olvasottságát.” – tette hozzá Zalai Ágnes.

A NoSalty magazintartalma - gasztro, életmód, család, egészség és fogyókúra tematikában – mára a NoSalty teljes oldalletöltésének több mint 10%-át tudhatja magáénak.

És most következzen 2014 tíz legnépszerűbb receptje:

1. Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival 

2. Túró Rudi szelet sütés nélkül (http://www.nosalty.hu/recept/turo-rudi-szelet-sutes-nelkul)

3. Mustáros fokhagymás mártásban sült csirkecombok 4. Egyszerű sajtos rudak 

5. Kakaós piskóta vanília pudinggal 

6. Legegyszerűbb muffin

7. Skót krémes

8. Tárkonyos csirkeragu leves 

9. Túrótorta sütés és tojás nélkül 

10. Édes palacsinta alaptészta 

Forrás: Vendég & Hotel


Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.