Megvannak a tavalyi év kedvenc receptjei

A NoSalty ma tárta a nyilvánosság elé a 2014-es év hazai Top 10 receptjének listáját, melyet átlagosan havi 1 millió egyedi felhasználó oldalletöltése alapján állított össze. A listából könnyen látható, hogy a hazai receptkeresők még mindig igen édesszájúak, hiszen a tíz legolvasottabb receptből hat édesség. Azért szerencsére egyre többen veszik figyelembe az egészségüket a főzésnél, hiszen a NoSalty-n szereplő legnépszerűbb alapanyagok egyharmada zöldség, a húsfélék közül pedig vezetnek a csirkehúsrészek.

A karácsonyt megelőző napokban 2014-ben is - tovább növelve 2013-as látogatottságát - olvasottsági csúcsot döntött Magyarország legnépszerűbb receptoldala, a NoSalty. „Évek óta tapasztaljuk, hogy a nagyobb ünnepek alkalmával jelentősen megugrik az oldalunk forgalma – különösen karácsonykor, szilveszterkor és húsvétkor. Idén december 23-án a karácsonyi „last minute” receptkeresés rekordot döntött, mintegy 341 ezer egyedi látogató érkezett hozzánk.” – mondta Zalai Ágnes, a NoSalty vezérigazgatója.

A karácsonyi látogatottsággal arányosan az oldalletöltés is több mint a duplájára nőtt, december 23-án 1.560.000 oldalt néztek meg a látogatók. Az év utolsó hete, a szilveszternek és a lencsézésnek köszönhetően még karácsonyi hétnél is jobb számokat hozott, több mint 670 ezer ember kereste fel az oldalt, ezzel nemcsak a karácsonyi héten (630 ezerrel), hanem ekkor is a top női oldalak közé került a NoSalty. „Nagyon büszkék vagyunk ezekre az adatokra és arra is, hogy sikerült teljesítenünk a 2014-es évre kitűzött célunkat: megdupláztuk a saját szerkesztőségünk által gyártott tartalom olvasottságát.” – tette hozzá Zalai Ágnes.

A NoSalty magazintartalma - gasztro, életmód, család, egészség és fogyókúra tematikában – mára a NoSalty teljes oldalletöltésének több mint 10%-át tudhatja magáénak.

És most következzen 2014 tíz legnépszerűbb receptje:

1. Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival 

2. Túró Rudi szelet sütés nélkül (http://www.nosalty.hu/recept/turo-rudi-szelet-sutes-nelkul)

3. Mustáros fokhagymás mártásban sült csirkecombok 4. Egyszerű sajtos rudak 

5. Kakaós piskóta vanília pudinggal 

6. Legegyszerűbb muffin

7. Skót krémes

8. Tárkonyos csirkeragu leves 

9. Túrótorta sütés és tojás nélkül 

10. Édes palacsinta alaptészta 

Forrás: Vendég & Hotel


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.