Bob Allen és neje, Margaret már legalább négyezerszer étkezett a leicesteri vendéglőben, amely 1984-ben nyílt meg. A pár rögvest az első nap ott vacsorázott. Azóta is, azaz immár 28 éve látogatja rendületlenül az éttermet, pedig messze van lakhelyétől: oda-vissza 64 kilométert kell autóznia. Ennek ellenére Allenék hetente háromszor elmennek az indiai vendéglőbe.
"Soha sem volt semmi baj az ételekkel, de mindez nem csupán az ételekről szól. Családtagként bánnak velünk" - idézte Bob Allent a BBC brit sajtóorgánum.
Az étterem tulajdonosa ugyanígy nyilatkozott.
"Nemcsak azért ajánlottam fel nekik, hogy legyenek életük végéig a vendégeim, mert fizetős vendégként annyit jártak ide, hanem mert a családom tagjai lettek. Ismerik a gyerekeket születésüktől fogva, felköszöntik őket születésnapjukon. Ők már az étterem részei, és ez csodálatos" - mondta Dinesh Raval.
Nem mindennapi jutalom a törzsvendégnek
(MTI) - Élete végéig ingyen lát vendégül egy párt Nagy-Britanniában egy indiai étterem hűsége honoráriumaként.

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris
A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának
Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem
Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját
Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten
Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.

A lengyel sörgyártás új trendjei
A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.

Új Michelin-csillagos menü az égben
Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen
Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Borünnep Szegeden
A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból
Műanyag fóliadarab lehet benne.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.