Palotai bőségtál és Hajszán-fatányéros a sportvendéglőben

Felújítva, megújulva kinyitott Győrött a Somogyi Béla utcai Betérő vendéglő, amely korábban nemcsak a remek magyaros ételkínálatáról híresült el, hanem arról is, hogy sportbarátok találkozóhelyévé vált - jelentette a Nyugathír.

Nos, mostantól hatványozottabban igaz a sportos jelző a családias hangulatú vendéglőre... Pontosan egy csapatra való ETO-sztár adta ugyanis a nevét az étlapon szereplő kedvenc fogásához: nem kell különösebben ecsetelni, hogy Palotai Károly, Keglovich László, Verebes József, Hajszán Gyula, Póczik József, Hannich Péter, Iváncsik Mihály, Görbicz Anita, Vincze Ottó, Koltai Tamás és Dróth Zoltán sportágában milyen kiemelkedőt produkált a hazai és a nemzetközi porondon, szerezve ezzel óriási dícsőséget Győrnek, a zöld-fehér híveknek. Immáron a gasztronómia világa is megörökíti őket a városban, ezzel is tisztelegve fantasztikus teljesítményük előtt. Hogy mit takar Palotai és Keglovich ötkarikás bőség tálja, Verebes mester mágikus pörköltje, a Hajszán-cseles fatányéros, a Póczik-bomba, a Hannich-féle két tüdejű, az Iváncsik-cunder, Görbicz hálószaggatója, Vincze kedvence, Koltai vízivilága és Dróth betyár pecsenyéje, valószínüleg nem sokáig lesz titok a győri sportbarátok előtt. Ráadásul a vendéglőben kialakításra került egy ETO-sarok, lehetőség van győri sportereklyék kiállítására, valamint televízió előtti közös szurkolásra is, hiszen a helyiségekben lévő három televízión minden létező magyar nyelvű sportcsatorna rendelkezésre áll. A havonta lévő sorsolásokon a törzsvendégek között értékes sportos ajándékokat sorsolnak ki, persze többek között a fennt említett sztárok közreműködésével. Szóval, minden győri sportbarátnak megéri a kitérő -Betérő... (forrás: Nyugathír)


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.