Nos, mostantól hatványozottabban igaz a sportos jelző a családias hangulatú vendéglőre... Pontosan egy csapatra való ETO-sztár adta ugyanis a nevét az étlapon szereplő kedvenc fogásához: nem kell különösebben ecsetelni, hogy Palotai Károly, Keglovich László, Verebes József, Hajszán Gyula, Póczik József, Hannich Péter, Iváncsik Mihály, Görbicz Anita, Vincze Ottó, Koltai Tamás és Dróth Zoltán sportágában milyen kiemelkedőt produkált a hazai és a nemzetközi porondon, szerezve ezzel óriási dícsőséget Győrnek, a zöld-fehér híveknek. Immáron a gasztronómia világa is megörökíti őket a városban, ezzel is tisztelegve fantasztikus teljesítményük előtt. Hogy mit takar Palotai és Keglovich ötkarikás bőség tálja, Verebes mester mágikus pörköltje, a Hajszán-cseles fatányéros, a Póczik-bomba, a Hannich-féle két tüdejű, az Iváncsik-cunder, Görbicz hálószaggatója, Vincze kedvence, Koltai vízivilága és Dróth betyár pecsenyéje, valószínüleg nem sokáig lesz titok a győri sportbarátok előtt. Ráadásul a vendéglőben kialakításra került egy ETO-sarok, lehetőség van győri sportereklyék kiállítására, valamint televízió előtti közös szurkolásra is, hiszen a helyiségekben lévő három televízión minden létező magyar nyelvű sportcsatorna rendelkezésre áll. A havonta lévő sorsolásokon a törzsvendégek között értékes sportos ajándékokat sorsolnak ki, persze többek között a fennt említett sztárok közreműködésével. Szóval, minden győri sportbarátnak megéri a kitérő -Betérő... (forrás: Nyugathír)
Palotai bőségtál és Hajszán-fatányéros a sportvendéglőben
Felújítva, megújulva kinyitott Győrött a Somogyi Béla utcai Betérő vendéglő, amely korábban nemcsak a remek magyaros ételkínálatáról híresült el, hanem arról is, hogy sportbarátok találkozóhelyévé vált - jelentette a Nyugathír.

Változóban az európai prémium borok piaca
Trump vámpolitikája az európai prémium borok piacát is átalakítja.

Szezonnyitó piknik Noszvajon
Májusban 10. alkalommal jönnek össze Noszvaj Síkfőkúton a SVÉT (Stílusos Vidéki Éttermiség) éttermei és helyi borászatok, hogy egy könnyed, kötetlen hangulatú délutánon elvarázsolják a vendégeket.

Indul az idei Országos Borverseny
A nevezés április 7. és május 2. között zajlik, a bírálat pedig 2025. május 13-14-én a Danubius Hotel Heliában lesz.

Európa egyik legjobb borvidéke az Egri borvidék
Nagy nemzetközi elismerést kapott a magyar borvidék: az Emerald Cruises friss felmérése szerint Eger Európa második legjobb borvidéke lett.

Carbonara maraton Itáliában
Olaszország szerte kilencedik alkalommal ünnepelték a Carbonara napját.

Harmincegy tányér – egyszerre
Egy felszolgáló olyan bravúrt mutat be, amitől még a legtapasztaltabb vendéglátósoknak is leesne az álluk.

Badacsonyi borászok: a hazai bortrendekről
Minden keresett, ami buborékos. Emellett az Aperol, a Negroni, a gin-tonicos koktélok és az alkoholmentes, illetve gyümölcsös sörök fogyasztása jellemző.

Szlovákiában további telepeken terjed a járvány
A ragadós száj- és körömfájás (RSzKF) járvány több helyen is felütötte a fejét.

Intézkedések a száj- és körömfájás megfékezésére
Összegyűjtöttük, eddig milyen szigorítások léptek érvénybe idehaza, hogy ne terjedjen tovább a vírus.

Borászati kalauz a Nyugat-Balaton kínálatából
Gyenesdiás új kiadványa a környék borászatait mutatja be.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.