Palotai bőségtál és Hajszán-fatányéros a sportvendéglőben

Felújítva, megújulva kinyitott Győrött a Somogyi Béla utcai Betérő vendéglő, amely korábban nemcsak a remek magyaros ételkínálatáról híresült el, hanem arról is, hogy sportbarátok találkozóhelyévé vált - jelentette a Nyugathír.

Nos, mostantól hatványozottabban igaz a sportos jelző a családias hangulatú vendéglőre... Pontosan egy csapatra való ETO-sztár adta ugyanis a nevét az étlapon szereplő kedvenc fogásához: nem kell különösebben ecsetelni, hogy Palotai Károly, Keglovich László, Verebes József, Hajszán Gyula, Póczik József, Hannich Péter, Iváncsik Mihály, Görbicz Anita, Vincze Ottó, Koltai Tamás és Dróth Zoltán sportágában milyen kiemelkedőt produkált a hazai és a nemzetközi porondon, szerezve ezzel óriási dícsőséget Győrnek, a zöld-fehér híveknek. Immáron a gasztronómia világa is megörökíti őket a városban, ezzel is tisztelegve fantasztikus teljesítményük előtt. Hogy mit takar Palotai és Keglovich ötkarikás bőség tálja, Verebes mester mágikus pörköltje, a Hajszán-cseles fatányéros, a Póczik-bomba, a Hannich-féle két tüdejű, az Iváncsik-cunder, Görbicz hálószaggatója, Vincze kedvence, Koltai vízivilága és Dróth betyár pecsenyéje, valószínüleg nem sokáig lesz titok a győri sportbarátok előtt. Ráadásul a vendéglőben kialakításra került egy ETO-sarok, lehetőség van győri sportereklyék kiállítására, valamint televízió előtti közös szurkolásra is, hiszen a helyiségekben lévő három televízión minden létező magyar nyelvű sportcsatorna rendelkezésre áll. A havonta lévő sorsolásokon a törzsvendégek között értékes sportos ajándékokat sorsolnak ki, persze többek között a fennt említett sztárok közreműködésével. Szóval, minden győri sportbarátnak megéri a kitérő -Betérő... (forrás: Nyugathír)


Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer  kijelentése kiverte a biztosítékot

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot 

A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.
Időutazás a Folly Arborétumban

Időutazás a Folly Arborétumban 

A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.
Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista 

Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.
Hétvégén Somlói Borgála

Hétvégén Somlói Borgála 

Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak 

Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.
Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség 

Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.
Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.