Pincérnőre támadt a vendég

Földre teperte és fojtogatta egy vendég a pincérnőt, az egyik sárvári étteremben. A középkorú férfi részeg volt és kézzel evett, amikor a pincérnő szólt neki, hogy viselkedjen kulturáltan. Ekkor rátámadt a nőre, akit végül a szakács és az egyik vendég mentett meg. A részeg férfinak három helyen eltört az orra - adta hírül a TV2.

Egy, Sárvár központjához közeli étteremben támadt rá a vendég a pincérnőre. Nem engedte a tulajdonos, hogy bent felvételeket készítsünk. A megtámadott nő megsérült, napok óta nem dolgozik.

- Vétséget valósított meg azzal, hogy rátámadt a hölgyre, viszont az, hogy milyen módon támadt rá, illetve mit okozott neki, azt későbbiek során, a tanúvallomások során fogjuk majd kideríteni, illetve megerősíteni – mondta a Tényeknek Tengli István, bűnügyi osztályvezető.

Úgy tudjuk, kézzel evett és túl hangos volt a férfi. A pincérnő szólt neki, erre ő kiabálni kezdett, leöntötte a nőt sörrel, a földre teperte és fojtogatni kezdte. Egy vendég és a szakács védte meg a pincérnőt, ezután az ittas férfi a WC re ment, ott már vérző fejjel talált rá a tulajdonos. Az orra több helyen eltört, és más sérülések is voltak rajta.

A támadó, egy középkorú férfi egyébként elismerte, hogy veszekedett a pincérnővel. Ezért eljárás indult ellene. Kerestük őt is, de a felesége nem engedte nyilatkozni.

Információink szerint nem kizárt, hogy az ügyben lesz másik gyanúsított is, a rendőrök ugyanis vizsgálják, hogy milyen körülmények között sérült meg a garázda férfi. (forrás: TV2)


Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.
Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén 

Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.
Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják 

A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.
Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolás

Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolás  

Május 9-én rendezik meg az idei Balaton Fagyija választást egy kompon, amely a Tihany és Szántód közötti távon közlekedik.
Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója

Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója 

Brownsville-ben, Texasban készül megnyitni a világ első 3D nyomtatott kávézóját a Starbucks.
A világ tíz legjobb kávézója

A világ tíz legjobb kávézója 

Egy ausztráliai kávézó került a dobogó tetejére. Az olaszok labdába sem rúgnak.
Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre

Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre 

Az 1000-2000 fő közötti települések italüzletei is pályázhatnak a 3 milliós támogatásra.
Új gasztroélménytér Miskolc belvárosában

Új gasztroélménytér Miskolc belvárosában 

Fényfestés, zene, borok és gasztroélmények a Miskolci Soho-ban.
Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat

Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat 

A gazdák több százezer sertést nem tudnak értékesíteni, miközben a vidéki térségeket csődhullám fenyegeti.
Argentin borok Budapesten

Argentin borok Budapesten  

Idén is bemutatkozott Budapesten a Malbec, e világhírű argentin borfajta, az egyik legnagyobb hazai borkereskedésben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.