Pincérnőre támadt a vendég

Földre teperte és fojtogatta egy vendég a pincérnőt, az egyik sárvári étteremben. A középkorú férfi részeg volt és kézzel evett, amikor a pincérnő szólt neki, hogy viselkedjen kulturáltan. Ekkor rátámadt a nőre, akit végül a szakács és az egyik vendég mentett meg. A részeg férfinak három helyen eltört az orra - adta hírül a TV2.

Egy, Sárvár központjához közeli étteremben támadt rá a vendég a pincérnőre. Nem engedte a tulajdonos, hogy bent felvételeket készítsünk. A megtámadott nő megsérült, napok óta nem dolgozik.

- Vétséget valósított meg azzal, hogy rátámadt a hölgyre, viszont az, hogy milyen módon támadt rá, illetve mit okozott neki, azt későbbiek során, a tanúvallomások során fogjuk majd kideríteni, illetve megerősíteni – mondta a Tényeknek Tengli István, bűnügyi osztályvezető.

Úgy tudjuk, kézzel evett és túl hangos volt a férfi. A pincérnő szólt neki, erre ő kiabálni kezdett, leöntötte a nőt sörrel, a földre teperte és fojtogatni kezdte. Egy vendég és a szakács védte meg a pincérnőt, ezután az ittas férfi a WC re ment, ott már vérző fejjel talált rá a tulajdonos. Az orra több helyen eltört, és más sérülések is voltak rajta.

A támadó, egy középkorú férfi egyébként elismerte, hogy veszekedett a pincérnővel. Ezért eljárás indult ellene. Kerestük őt is, de a felesége nem engedte nyilatkozni.

Információink szerint nem kizárt, hogy az ügyben lesz másik gyanúsított is, a rendőrök ugyanis vizsgálják, hogy milyen körülmények között sérült meg a garázda férfi. (forrás: TV2)


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.