Pincérnőre támadt a vendég

Földre teperte és fojtogatta egy vendég a pincérnőt, az egyik sárvári étteremben. A középkorú férfi részeg volt és kézzel evett, amikor a pincérnő szólt neki, hogy viselkedjen kulturáltan. Ekkor rátámadt a nőre, akit végül a szakács és az egyik vendég mentett meg. A részeg férfinak három helyen eltört az orra - adta hírül a TV2.

Egy, Sárvár központjához közeli étteremben támadt rá a vendég a pincérnőre. Nem engedte a tulajdonos, hogy bent felvételeket készítsünk. A megtámadott nő megsérült, napok óta nem dolgozik.

- Vétséget valósított meg azzal, hogy rátámadt a hölgyre, viszont az, hogy milyen módon támadt rá, illetve mit okozott neki, azt későbbiek során, a tanúvallomások során fogjuk majd kideríteni, illetve megerősíteni – mondta a Tényeknek Tengli István, bűnügyi osztályvezető.

Úgy tudjuk, kézzel evett és túl hangos volt a férfi. A pincérnő szólt neki, erre ő kiabálni kezdett, leöntötte a nőt sörrel, a földre teperte és fojtogatni kezdte. Egy vendég és a szakács védte meg a pincérnőt, ezután az ittas férfi a WC re ment, ott már vérző fejjel talált rá a tulajdonos. Az orra több helyen eltört, és más sérülések is voltak rajta.

A támadó, egy középkorú férfi egyébként elismerte, hogy veszekedett a pincérnővel. Ezért eljárás indult ellene. Kerestük őt is, de a felesége nem engedte nyilatkozni.

Információink szerint nem kizárt, hogy az ügyben lesz másik gyanúsított is, a rendőrök ugyanis vizsgálják, hogy milyen körülmények között sérült meg a garázda férfi. (forrás: TV2)


Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől

Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől 

Immár hivatalosan is bejelentették: végleg eltűnik Magyarországról a Tupperware – az az amerikai cég, amelynek neve egybeforrt a konyhai műanyag tárolódobozokkal.
Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme

Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme 

A kazincbarcikai Borsod Burger étterem másfél évnyi működés után bezárja kapuit.
Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék

Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék 

A fiatal pék célja, hogy friss péksüteményeivel segítse a helyi közösséget, különösen azokat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek.
NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon

NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon 

A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján a kiskereskedelmi forgalom 2024-ben a megelőző évhez viszonyítva összességében 2,6 százalékkal növekedett.
Guinness-rekord: megsütötték Magyarország legtöbb szeletből álló Dobostortáját

Guinness-rekord: megsütötték Magyarország legtöbb szeletből álló Dobostortáját 

A kísérletre Dobos C. József cukrász halálának 100. évfordulójának tiszteletére került sor.
Nápolyi pizza a pesti Michelin-ajánlott olasz étteremtől

Nápolyi pizza a pesti Michelin-ajánlott olasz étteremtől 

Közös pizzázással támogatja a Virtuózok fiatal tehetségeit az Alelí Budapest étterem.
Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája

Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája 

A fináléban hat darab lángost fogyasztott el a korai mokpang influenszer.
Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál

Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál 

Budakalászon nyitotta meg 59. magyarországi egységét a gyorsétteremlánc.
Zöld lámpa a  szupermarketlánc első bolti kocsmájának

Zöld lámpa a szupermarketlánc első bolti kocsmájának 

A tervek szerint a kocsma a dundonaldi üzletben kap helyet, amely a Lidl reményei szerint új vásárlókat vonz majd az üzletbe.
Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének

Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének 

A két ikonikus piros tábla mellett a harmadik is ott „tündököl” a Stílusos Vidéki Éttermiségivel (SVÉT-tel) együtt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.