Profilváltás két hét alatt

A szükség nagy úr: két hét leforgása alatt lett menő találkozóhelyből profi házhoz szállító az à table! autentikus francia pékség.

Az autentikus francia pékség és süteményező a budai Fény utcai piacnál csaknem tíz éve tart nyitva és várja vásárlóit. A hálózat mára tíz üzlettel rendelkezik, jellemzően Budapest menőbb részein, például a Hegyvidéken és a Lipótvárosban. Az à table! sosem az olcsóságával nyomult: eredeti francia alapanyagokból és technológiákból, na meg a beülős pékségek meghitt hangulatából kovácsolt brandet igényes közönségének. Kis túlzással azt lehet mondani, a reggeliző arculatát laza városi arcok és laptopjuk mellett kávét kortyolgató üzletemberek határozták meg. 

Eddig. Két hét kellett, hogy a kiadós francia reggelikben, ínyenc tortákban utazó cég átálljon a házhoz szállításra. A kínálat is ennek megfelelően módosult. Viszont a minőséget tartják továbbra is. A heti hétnapos szolgáltatást szintúgy, vagyis nemcsak hétköznapokon, hanem szombaton és vasárnap is friss pékárut, süteményt szállítanak azoknak, akik megrendelik.

Házhoz lehet vinni a frissen sütött croissant illatát? „Muszáj!” – adja élete legrövidebb nyilatkozatát az à table! alapító tulajdonosa, Hajdu Péter, aki egyetért azokkal, akik szerint ugyanúgy, ahogy azelőtt volt, már nem lesz soha. Az új helyzetből persze meg kell próbálni a lehető legtöbbet, legjobbat kihozni – osztoznak a tulajdonos derűlátásában az à table! pékjei és cukrászai.

Hajdu Péter az à table! saját házhoz szállítása mellett szakmaközi összefogást indított. A Karanténkalács weboldalt indította el, ahol pékáru-egységcsomagokat lehet házhoz rendelni – megfizethető áron. A kenyereket és kalácsokat különböző helyi pékségek sütik, és önkéntesen viszik házhoz biztonságosan, az „érintésmentes” protokoll szerint. A kezdeményezés kettős célt szolgál: minél több veszélyeztetett embert otthon tartani, a bevételekből pedig munkahelyeket menteni meg magyar kispékségeknél.

Forrás: ad-sense


 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.