A kocsma környékét ugyanis a sűrű havazás teljesen elvágta a külvilágtól. Így kénytelenek voltak sörözgetve, kártyázva megvárni a felmentő sereget.A Tan Hill Inn Yorkshire Dales északi részén található. A pub 518 méterrel a tengerszint felett, a hegyen üzemel. Népszerű hely a britek körében. A szilveszterezni érkezők egyike sem számolt azzal, hogy három napra itt ragadnak. A vendéglősök jutányos áron, mindössze 10 fontért (3000 forint) adtak szobát a méteres hótorlasz miatt kényszer-kocsmázóknak.
Végül sikerült megtisztítani a pubhoz vezető utat, így a vendégek és a személyzet is hazatérhetett. A tulajdonosok azt mondták: a mulatozásra érkezők nagyon rendesek voltak, be is segítettek a főzésbe, takarításba, így nekik is sikerült olykor pihenni egy kicsit.(AFP/ATV/FH)
Söröztek, kártyáztak: napokra a kocsmában ragadtak a szilveszterezők
Nagy-Britannia legmagasabban fekvő pubjában három napon át szilveszterezett egy 60 fős társaság. A mulatság azért nyúlt hosszúra, mert az ünneplők nem tudtak hazamenni az időjárás miatt - adták hírül hétfői brit lapok.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.