Sültkrumplis hamburgerrel újít a Burger King

A gyorsétterem-óriás szeptember elsejétől kezdve sültkrumplival sütött burgert kínál French Fry Burger néven - írja a Marketinginfo.

A Burger King új terméke az egydolláros családot bővíti- kezdetben az USA-ban-, összetevői pedig szabványos marhahús burger, valamint négy szem sültkrumpli lesznek

A lánc szerint az olcsó- egydollárosként emlegetett- termékek alkotta menük továbbra is messze a legnépszerűbbek- így az új innováció tovább bővítheti ezt a kört. A cég emellett a McDonalds új egydollárosaira is választ adhat- a fő konkurens hal és sült hagyma kategóriában bővítette olcsó termékeit.

Az nrn.com cikke idézi Leslie Kerr-t, az Intellaprice árazási tanácsadócég elnökét, aki méltatta a Burger King fejlesztését. Szerinte ebben a termékkörben már nagyon nehéz újdonsággal előállni, a cég megoldása pedig "szép" és nagyon olcsón megvalósítható példa. Az azonban kihívás lehet, hogy hosszú távon érdekes és vonzó maradjon a vendégek számára.

Az étterem- hálózat további két terméket vezet be az ősz folyamán. Az egyik a csirke-parmezán szendvics, a másik a buffalo szószós csirke csíkok lesz.

Forrás: Marketinginfo.hu


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.