Sundance Deli egység Budapesten

A RiverPark irodaházban nyitotta meg legújabb üzletét a Sundance Deli franchise partnere, az Er-Ga Büfé Kft. Az irodaház földszintjén közel 170 m2-nyi területen elhelyezkedő kávézó frissen készült szendvicsekkel, desszertekkel és salátával várja majd az épületben dolgozókat, vagy ide látogatókat - adta hírül a Franchiseportál.

A Sundance Deli franchise a Nyugat-Európában már népszerű étkezési stílust képviseli hazánkban is. Az étteremlánc filozófiája szerint a városi, irodai dolgozóknak kíván könnyen elérhető, napközbeni étkezési és felfrissülési lehetőséget nyújtani – helyben készült szendvicsekkel, salátákkal és desszertekkel. Nem is találhattak e vállalkozásukhoz megfelelőbb helyszínt, mint a RiverPark irodaház épületkettősének földszintjén elhelyezkedő kávézót, melynek üvegfalai csodás kilátást biztosítanak a Duna-partra.

„Egy olyan helyszínt kerestünk új vállalkozásunkhoz, ami egyrészt belvároshoz közeli, forgalmas negyedben helyezkedik el, másrészt lehetőséget ad állandó vendégkör kialakítására. A RiverPark minden szempontból teljesíti az elvárásainkat.”- mondta Novák László az új kávézó ügyvezetője. A büfé kínálata nem ismeretlen az irodaház tulajdonosa, az IVG számára. A Sundance Deli partnere ugyanis a RiverPark tetőteraszán nemrég rendezett videóklip forgatáson is bemutatta kínálatát. Az egész délután zajló forgatáson az új kávézó finomságai nyújtottak felfrissülést a stábnak és a vendégeknek. A bemutatkozás jól sikerült, a napokban aláírták az üzemeltetésére vonatkozó bérleti szerződéseket. (Forrás: IngatlanHírek.hu 6 Franchiseportál)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.