Sundance Deli egység Budapesten

A RiverPark irodaházban nyitotta meg legújabb üzletét a Sundance Deli franchise partnere, az Er-Ga Büfé Kft. Az irodaház földszintjén közel 170 m2-nyi területen elhelyezkedő kávézó frissen készült szendvicsekkel, desszertekkel és salátával várja majd az épületben dolgozókat, vagy ide látogatókat - adta hírül a Franchiseportál.

A Sundance Deli franchise a Nyugat-Európában már népszerű étkezési stílust képviseli hazánkban is. Az étteremlánc filozófiája szerint a városi, irodai dolgozóknak kíván könnyen elérhető, napközbeni étkezési és felfrissülési lehetőséget nyújtani – helyben készült szendvicsekkel, salátákkal és desszertekkel. Nem is találhattak e vállalkozásukhoz megfelelőbb helyszínt, mint a RiverPark irodaház épületkettősének földszintjén elhelyezkedő kávézót, melynek üvegfalai csodás kilátást biztosítanak a Duna-partra.

„Egy olyan helyszínt kerestünk új vállalkozásunkhoz, ami egyrészt belvároshoz közeli, forgalmas negyedben helyezkedik el, másrészt lehetőséget ad állandó vendégkör kialakítására. A RiverPark minden szempontból teljesíti az elvárásainkat.”- mondta Novák László az új kávézó ügyvezetője. A büfé kínálata nem ismeretlen az irodaház tulajdonosa, az IVG számára. A Sundance Deli partnere ugyanis a RiverPark tetőteraszán nemrég rendezett videóklip forgatáson is bemutatta kínálatát. Az egész délután zajló forgatáson az új kávézó finomságai nyújtottak felfrissülést a stábnak és a vendégeknek. A bemutatkozás jól sikerült, a napokban aláírták az üzemeltetésére vonatkozó bérleti szerződéseket. (Forrás: IngatlanHírek.hu 6 Franchiseportál)


Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.