Sundance Deli egység Budapesten

A RiverPark irodaházban nyitotta meg legújabb üzletét a Sundance Deli franchise partnere, az Er-Ga Büfé Kft. Az irodaház földszintjén közel 170 m2-nyi területen elhelyezkedő kávézó frissen készült szendvicsekkel, desszertekkel és salátával várja majd az épületben dolgozókat, vagy ide látogatókat - adta hírül a Franchiseportál.

A Sundance Deli franchise a Nyugat-Európában már népszerű étkezési stílust képviseli hazánkban is. Az étteremlánc filozófiája szerint a városi, irodai dolgozóknak kíván könnyen elérhető, napközbeni étkezési és felfrissülési lehetőséget nyújtani – helyben készült szendvicsekkel, salátákkal és desszertekkel. Nem is találhattak e vállalkozásukhoz megfelelőbb helyszínt, mint a RiverPark irodaház épületkettősének földszintjén elhelyezkedő kávézót, melynek üvegfalai csodás kilátást biztosítanak a Duna-partra.

„Egy olyan helyszínt kerestünk új vállalkozásunkhoz, ami egyrészt belvároshoz közeli, forgalmas negyedben helyezkedik el, másrészt lehetőséget ad állandó vendégkör kialakítására. A RiverPark minden szempontból teljesíti az elvárásainkat.”- mondta Novák László az új kávézó ügyvezetője. A büfé kínálata nem ismeretlen az irodaház tulajdonosa, az IVG számára. A Sundance Deli partnere ugyanis a RiverPark tetőteraszán nemrég rendezett videóklip forgatáson is bemutatta kínálatát. Az egész délután zajló forgatáson az új kávézó finomságai nyújtottak felfrissülést a stábnak és a vendégeknek. A bemutatkozás jól sikerült, a napokban aláírták az üzemeltetésére vonatkozó bérleti szerződéseket. (Forrás: IngatlanHírek.hu 6 Franchiseportál)


Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől

Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől 

Immár hivatalosan is bejelentették: végleg eltűnik Magyarországról a Tupperware – az az amerikai cég, amelynek neve egybeforrt a konyhai műanyag tárolódobozokkal.
Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme

Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme 

A kazincbarcikai Borsod Burger étterem másfél évnyi működés után bezárja kapuit.
Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék

Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék 

A fiatal pék célja, hogy friss péksüteményeivel segítse a helyi közösséget, különösen azokat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek.
NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon

NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon 

A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján a kiskereskedelmi forgalom 2024-ben a megelőző évhez viszonyítva összességében 2,6 százalékkal növekedett.
Guinness-rekord: megsütötték Magyarország legtöbb szeletből álló Dobostortáját

Guinness-rekord: megsütötték Magyarország legtöbb szeletből álló Dobostortáját 

A kísérletre Dobos C. József cukrász halálának 100. évfordulójának tiszteletére került sor.
Nápolyi pizza a pesti Michelin-ajánlott olasz étteremtől

Nápolyi pizza a pesti Michelin-ajánlott olasz étteremtől 

Közös pizzázással támogatja a Virtuózok fiatal tehetségeit az Alelí Budapest étterem.
Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája

Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája 

A fináléban hat darab lángost fogyasztott el a korai mokpang influenszer.
Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál

Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál 

Budakalászon nyitotta meg 59. magyarországi egységét a gyorsétteremlánc.
Zöld lámpa a  szupermarketlánc első bolti kocsmájának

Zöld lámpa a szupermarketlánc első bolti kocsmájának 

A tervek szerint a kocsma a dundonaldi üzletben kap helyet, amely a Lidl reményei szerint új vásárlókat vonz majd az üzletbe.
Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének

Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének 

A két ikonikus piros tábla mellett a harmadik is ott „tündököl” a Stílusos Vidéki Éttermiségivel (SVÉT-tel) együtt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.