TableFree Restaurant Days

Kíváncsi étterem-látogatók és turisták kedvezményes áron fedezhetnek fel kitűnő éttermeket.

Azok az ínyencek, akik szívesen fedeznek fel új éttermeket Budapesten, október 31. és november 6. között megragadhatják a TableFree Restaurant Days által kínált lehetőséget. Budapest legjobb éttermei közül több mint 40 vesz részt az akcióban, melynek keretében különleges háromfogásos menüt ajánlanak kizárólag a TableFree felhasználói számára.

A TableFree étterem-foglalási portál lehetőséget nyújt a látogatók számára, hogy megismerjenek néhányat a legjobb budapesti éttermek közül és asztalt is foglaljanak. Ez a kezdeményezés a nyáron indult és rövid idő alatt népszerű lett a turisták és a helybeli vendégek körében egyaránt. A TableFree szolgáltatás alkalmat biztosít az éttermek számára, hogy három nyelven (magyar, angol és német) bemutatkozhassanak, és lehetővé teszi látogatóknak, hogy a rendszerben talált éttermekben asztalt foglaljanak. A TableFree használata a látogatók számára ingyenes, honlapján és Facebook oldalán különleges ajánlatokat és bónuszokat is kínál.

A TableFree Restaurant Days akció egy példa a számos lehetőségre, amelyek csak a TableFree felhasználók számára érhetők el. A TableFree honlapján megtekinthetők TableFree Restaurant Days alkalmából kínált menük. Annak érdekében, hogy a vendégek kihasználhassák a különleges ajánlatot, a TableFree honlapon keresztül kell asztalt foglalniuk. A menük ára 3.000 vagy 5.000 Ft.

A TableFree Restaurant Days rendezvényen részt vevő éttermek között megtaláljuk a város legismertebb éttermeit, valamint számos feltörekvő helyet. Megkóstolhatjuk a hagyományos magyar, a nemzetközi fúziós, a kínai, a kontinentális, az indiai, az olasz, a japán és más konyhák remekeit. A TableFree Restaurant Days-en részt vevő éttermek közül sok láthatóan megragadja az alkalmat, hogy kreatív és minőségi menüvel nyűgözze le vendégeit. Egyesek a szokásosnál kedvezőbb áron kínálják ételeiket, míg mások kifejezetten erre az eseményre kreált fogásokat ajánlanak.

A TableFree.hu online étteremportál lehetővé teszi, hogy a látogatók érdekes éttermeket találjanak Budapesten és néhány kattintással asztalt foglaljanak. A portálon több mint 130 étterem található, köztük a legjobb nevek a városban, mint a Gundel, a Costes és a Nobu Budapest. A város egész területét felöleli, minden árkategóriában és irányzatban ajánl éttermeket. A látogatók a hely, az árkategória és a konyha típusa, valamint ezek bármely kombinációja szerint kereshetnek éttermet. Az éttermek bemutatása alapján a vendégek könnyen megállapíthatják, hogy egy étterem megfelel-e igényeiknek. A leírásokban található ikonok és képek mindent jeleznek a gyerek-barát étteremtől kezdve az élő zenén keresztül az étkezési utalványok elfogadásáig..


Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer  kijelentése kiverte a biztosítékot

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot 

A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.
Időutazás a Folly Arborétumban

Időutazás a Folly Arborétumban 

A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.
Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista 

Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.
Hétvégén Somlói Borgála

Hétvégén Somlói Borgála 

Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak 

Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.
Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség 

Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.
Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.