TableFree Restaurant Days

Kíváncsi étterem-látogatók és turisták kedvezményes áron fedezhetnek fel kitűnő éttermeket.

Azok az ínyencek, akik szívesen fedeznek fel új éttermeket Budapesten, október 31. és november 6. között megragadhatják a TableFree Restaurant Days által kínált lehetőséget. Budapest legjobb éttermei közül több mint 40 vesz részt az akcióban, melynek keretében különleges háromfogásos menüt ajánlanak kizárólag a TableFree felhasználói számára.

A TableFree étterem-foglalási portál lehetőséget nyújt a látogatók számára, hogy megismerjenek néhányat a legjobb budapesti éttermek közül és asztalt is foglaljanak. Ez a kezdeményezés a nyáron indult és rövid idő alatt népszerű lett a turisták és a helybeli vendégek körében egyaránt. A TableFree szolgáltatás alkalmat biztosít az éttermek számára, hogy három nyelven (magyar, angol és német) bemutatkozhassanak, és lehetővé teszi látogatóknak, hogy a rendszerben talált éttermekben asztalt foglaljanak. A TableFree használata a látogatók számára ingyenes, honlapján és Facebook oldalán különleges ajánlatokat és bónuszokat is kínál.

A TableFree Restaurant Days akció egy példa a számos lehetőségre, amelyek csak a TableFree felhasználók számára érhetők el. A TableFree honlapján megtekinthetők TableFree Restaurant Days alkalmából kínált menük. Annak érdekében, hogy a vendégek kihasználhassák a különleges ajánlatot, a TableFree honlapon keresztül kell asztalt foglalniuk. A menük ára 3.000 vagy 5.000 Ft.

A TableFree Restaurant Days rendezvényen részt vevő éttermek között megtaláljuk a város legismertebb éttermeit, valamint számos feltörekvő helyet. Megkóstolhatjuk a hagyományos magyar, a nemzetközi fúziós, a kínai, a kontinentális, az indiai, az olasz, a japán és más konyhák remekeit. A TableFree Restaurant Days-en részt vevő éttermek közül sok láthatóan megragadja az alkalmat, hogy kreatív és minőségi menüvel nyűgözze le vendégeit. Egyesek a szokásosnál kedvezőbb áron kínálják ételeiket, míg mások kifejezetten erre az eseményre kreált fogásokat ajánlanak.

A TableFree.hu online étteremportál lehetővé teszi, hogy a látogatók érdekes éttermeket találjanak Budapesten és néhány kattintással asztalt foglaljanak. A portálon több mint 130 étterem található, köztük a legjobb nevek a városban, mint a Gundel, a Costes és a Nobu Budapest. A város egész területét felöleli, minden árkategóriában és irányzatban ajánl éttermeket. A látogatók a hely, az árkategória és a konyha típusa, valamint ezek bármely kombinációja szerint kereshetnek éttermet. Az éttermek bemutatása alapján a vendégek könnyen megállapíthatják, hogy egy étterem megfelel-e igényeiknek. A leírásokban található ikonok és képek mindent jeleznek a gyerek-barát étteremtől kezdve az élő zenén keresztül az étkezési utalványok elfogadásáig..


Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.