A Clarisse céljai továbbra is változatlanok - írja közleményében a BDPST.
A nyári esküvői szezonban a hétvégi rendezvények következtében módosul a nyitvatartás is, a fine dining étterem heti egy alkalommal, csütörtök esténként várja a vendégeit a kastély történetét, a park csodálatos növényvilágát bemutató, a turai tradíciók által inspirált gasztronómiai utazásra.
„Köszönettel tartozunk Ádámnak az elvégzett profi munkájáért, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy sikeresen debütálhatott a Clarisse hazai és nemzetközi szinten is egyedülálló éttermi koncepciója, amelyet a BOTANIQ Turai Kastély és szakmai vezetése álmodott meg. A Clarisse a jövőben is várja vendégeit a megszokott csapattal és exkluzív koncepciójával. A nagy esküvői érdeklődés miatt, sajnos a nyári időszakban csak csütörtökönként, de már készülünk az őszre és új menüsorral várjuk az érdeklődőket” – mondta Csizmadia Örs, a BOTANIQ Turai Kastély szállodaigazgatója.
„Nagyon izgalmas és intenzív időszak van a hátunk mögött, szeretném megköszönni a bizalmat és a lehetőséget, hogy a kastély vezetésével közösen lerakhattuk a Clarisse koncepciójához illeszkedő gasztronómiai kínálat alapjait és a debütáló menüsort. Igazán inspiráló volt ebben a környezetben dolgoznom. Az építkezés első szakasza ezzel sikeresen lezárult, és biztos vagyok benne, hogy a Clarisse koncepciója a jövőben további sikerekre predesztinálja az éttermet” – nyilatkozta Mészáros Ádám.