Terasszal bővül az autentikus indiai étterem Budapesten

A két éve működő indiai étterem, a Curry House születésnapja alkalmából egy különleges videósorozatot készít Budapest több helyszínén, hogy jobban megismertesse és népszerűsítse az indiai kultúrát. Ezért most szombaton egy figyelemfelkeltő flashmobbal készül a Rákóczi téri Vásárcsarnokban 10-12 óra között.

Az ebéddel egybekötött sajtótájékoztatón a Curry House tulajdonosa, Zulkarnain Saer Khan, az étterem séfjei és menedzsere örömmel mondták el, hogy egy remek csapatot alkotnak és a jövőbeni célok elérése érdekében összetartóan dolgoznak. Márkájuk ismertetésében és a rendezvénysorozatok lezajlásában az étterem egy éve dolgozik együtt marketingpartnerével, Samarjay Péterrel, aki a White Elephant Media munkatársa.

Az étterem életében újdonság a 2016 májusában nyíló terasz, ahol 88 fő tudja majd élvezni az újonnan felújított Bródy Sándor utcát és a Palotanegyed környékét. Céljuk, hogy a betérő vendégek megismerjék India kulináris ételeit, de a gasztronómiai élvezeteket zenés táncestekkel is szeretnék kombinálni a közeljövőben.

Budapesten összesen 10 autentikus indiai étterem található, ezért a helyiek a változatosságot keresve szívesen felkeresik ezeket a helyeket. A Curry House-ban az indiai ételek közül is a legjobbakat szeretnék bemutatni a vendégeknek, ezért mindig friss alapanyagokat és kevés tartósítószert használnak, így egészséges ételek készülnek. Nyáron a Curry House-nak két és félszer nagyobb bevétele volt a tavalyihoz képest, ez azt mutatja, hogy egyre elterjedtebb az étterem.

Az üzletvezető úgy tervezi, hogy több kulturális eseményt szervez a jövőben, illetve újabb éttermeket is szeretne nyitni, más néven.


Csődöt jelentett a Hooters

Csődöt jelentett a Hooters 

A csirkeszárnyairól híres Hooters étteremlánc hétfőn csődöt jelentett, de a márka továbbra is megmarad.
Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket

Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket 

A miniszter közlése szerint Szlovákiából, Magyarországról, Alsó Ausztriából és Burgenlandból hétfő éjféltől tilos lesz egyes állati termékek behozatala.
Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.