Terasszal bővül az autentikus indiai étterem Budapesten

A két éve működő indiai étterem, a Curry House születésnapja alkalmából egy különleges videósorozatot készít Budapest több helyszínén, hogy jobban megismertesse és népszerűsítse az indiai kultúrát. Ezért most szombaton egy figyelemfelkeltő flashmobbal készül a Rákóczi téri Vásárcsarnokban 10-12 óra között.

Az ebéddel egybekötött sajtótájékoztatón a Curry House tulajdonosa, Zulkarnain Saer Khan, az étterem séfjei és menedzsere örömmel mondták el, hogy egy remek csapatot alkotnak és a jövőbeni célok elérése érdekében összetartóan dolgoznak. Márkájuk ismertetésében és a rendezvénysorozatok lezajlásában az étterem egy éve dolgozik együtt marketingpartnerével, Samarjay Péterrel, aki a White Elephant Media munkatársa.

Az étterem életében újdonság a 2016 májusában nyíló terasz, ahol 88 fő tudja majd élvezni az újonnan felújított Bródy Sándor utcát és a Palotanegyed környékét. Céljuk, hogy a betérő vendégek megismerjék India kulináris ételeit, de a gasztronómiai élvezeteket zenés táncestekkel is szeretnék kombinálni a közeljövőben.

Budapesten összesen 10 autentikus indiai étterem található, ezért a helyiek a változatosságot keresve szívesen felkeresik ezeket a helyeket. A Curry House-ban az indiai ételek közül is a legjobbakat szeretnék bemutatni a vendégeknek, ezért mindig friss alapanyagokat és kevés tartósítószert használnak, így egészséges ételek készülnek. Nyáron a Curry House-nak két és félszer nagyobb bevétele volt a tavalyihoz képest, ez azt mutatja, hogy egyre elterjedtebb az étterem.

Az üzletvezető úgy tervezi, hogy több kulturális eseményt szervez a jövőben, illetve újabb éttermeket is szeretne nyitni, más néven.


VarjúVár: az étterem, ahol mindenki otthonra talál

VarjúVár: az étterem, ahol mindenki otthonra talál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.
Tojásválság az USA-ban

Tojásválság az USA-ban 

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának adatai alapján a tojás ára soha nem látott magasságokba emelkedett az elmúlt hónapokban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.