FALKON BORCÍMKE TERV:
Szász Veronika (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
BORCÍMKE SOROZATTERV:
Veszteg Virág (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
Lakosi Richárd (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
Dicséretben és borjutalomban részesül Köves Lili (tervezőgrafikus hallgató) és Szász Veronika (tervezőgrafikus hallgató).
EGYETEM BORA CÍMKETERV:
Papp Sándor Dávid (tervezőgrafikus hallgató), dicséretben és borjutalomban részesül
Ünnepélyes díjátadó: 2013. január 22. 18 óra, Rektori Tanácsterem, amire mindenkit szeretettel várunk.
A zsűri tagjai voltak:
Jásdi István, Jásdi Pincészet
Jásdi Attila, Jásdi Pincészet
Felsmann Tamás DLA, egyetemi docens, szakirányvezető
Molnár Kálmán, Dr. habil DLA, Professor emeritus
Auth Attila, egyetemi adjunktus
Szabó Andrea, egyetemi tanársegéd
Filp Csaba, egyetemi tanársegéd
Tervezőgrafikus hallgatók sikere a Jásdi Pincészet címkepályázatán.
A Jásdi Pincészet pályázatot írt ki a Magyar Képzőművészeti Egyetem festő és tervezőgrafikus hallgatóinak részére. A zsűri határozata alapján az alábbi eredmények születtek:
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.