FALKON BORCÍMKE TERV:
Szász Veronika (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
BORCÍMKE SOROZATTERV:
Veszteg Virág (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
Lakosi Richárd (tervezőgrafikus hallgató), pénzjutalom
Dicséretben és borjutalomban részesül Köves Lili (tervezőgrafikus hallgató) és Szász Veronika (tervezőgrafikus hallgató).
EGYETEM BORA CÍMKETERV:
Papp Sándor Dávid (tervezőgrafikus hallgató), dicséretben és borjutalomban részesül
Ünnepélyes díjátadó: 2013. január 22. 18 óra, Rektori Tanácsterem, amire mindenkit szeretettel várunk.
A zsűri tagjai voltak:
Jásdi István, Jásdi Pincészet
Jásdi Attila, Jásdi Pincészet
Felsmann Tamás DLA, egyetemi docens, szakirányvezető
Molnár Kálmán, Dr. habil DLA, Professor emeritus
Auth Attila, egyetemi adjunktus
Szabó Andrea, egyetemi tanársegéd
Filp Csaba, egyetemi tanársegéd
Tervezőgrafikus hallgatók sikere a Jásdi Pincészet címkepályázatán.
A Jásdi Pincészet pályázatot írt ki a Magyar Képzőművészeti Egyetem festő és tervezőgrafikus hallgatóinak részére. A zsűri határozata alapján az alábbi eredmények születtek:

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris
A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának
Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem
Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját
Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten
Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.

A lengyel sörgyártás új trendjei
A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.

Új Michelin-csillagos menü az égben
Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen
Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Borünnep Szegeden
A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból
Műanyag fóliadarab lehet benne.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.