Új ügyvezető igazgató az Auchan Magyarországnál

Március elsejétől Vincze Géza tölti be az Auchan Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját. A szakember majdnem harmincéves, különböző modelleket követő, nagy nemzetközi üzletláncoknál szerzett kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, adta hírül a Store Insider szakportál az Auchan közleménye alapján.

Mint írják, Vincze Géza pályafutása során több nemzetközi kis- és nagykereskedelmi vállalatnál töltött be különböző pozíciókat. Karrierjét a Mars, Incorporated multinacionális cégnél kezdte, majd a METRO C&C csapatához igazolt, legutóbb pedig a Penny Magyarországnál dolgozott beszerzési igazgatóként. Innen érkezik most az Auchan Magyarország ügyvezető igazgatói pozíciójába a tulajdonosokat képviselő felügyelőbizottság egyhangú felkérésére.

Vincze Géza
Vincze Géza
Fotó: Auchan Magyarország

A szakember a beszerzés mellett széleskörű tapasztalatokat szerzett az értékesítési, marketing és kontrolling területen is. Az áruházi és az online kereskedelemben is szakértőnek számít, a METRO-nál pedig a független kisvállalkozói szektor támogatása is a feladatkörébe tartozott, ahol B2B partnerekkel dolgozott együtt, teszik hozzá.

Célom, hogy az eltérő kereskedelmi modellekben szerzett tapasztalatokat és bevált gyakorlatokat beépítsem az Auchan hiper- és szupermarketek, valamint online kereskedelem mindennapi működésébe. Cél még, hogy látványos előrelépést érjünk el a kiskereskedelmi piacon. Ehhez kulcsfontosságúnak tartom az átgondolt kereskedelmi stratégián alapuló terjeszkedést, a versenyképes árakat és az egyedülálló választékot. Ezt egy rugalmas és motivált csapattal kívánom megvalósítani, amely gyorsan és hatékonyan reagál az előttünk álló kihívásokra.

– mondta az Auchan Magyarország új ügyvezető igazgatója.


Stratégiát vált a nemzetközi kávélánc

Stratégiát vált a nemzetközi kávélánc  

Közkedvelt kávékülönlegességek nem lesznek elérhetőek a Starbucks kínálatában, és elbocsájtások is várhatók világszerte.
Badacsony ismét a New Yorkba látogat

Badacsony ismét a New Yorkba látogat 

Folytatva az elmúlt évek hagyományát 2025. április 5-én ismét Budapestre, a patinás New York Palota Róma termébe költözik egy napra a Badacsonyi borvidék.
Új brunchozó a pesti Belvárosban

Új brunchozó a pesti Belvárosban 

Különleges maga az étterem – egyedi gasztronómiával tűzdeltek a mostantól kínált ebédfogások is.
Sztárok konyhája: „Ez igazából catering, nem egy fine dining”

Sztárok konyhája: „Ez igazából catering, nem egy fine dining” 

Szalai Alexandra, azaz a Catering Queen munkája messze túlmutat a gasztronómián: ő a koncerteknek az az ismert alakja, aki étellel látja el a világsztárokat.
Kanadai kávézók americano helyett canadianót kínálnak

Kanadai kávézók americano helyett canadianót kínálnak 

A nemzeti büszkeség jeleként a klasszikus americanót canadianóra nevezték át kanadai kávézókban.
Indul a fagylaltszezon a Balatonnál

Indul a fagylaltszezon a Balatonnál 

A Balatonnál március 1-től hivatalosan is megkezdődik a fagylaltszezon, ami a helyi cukrászdák és vendéglátóhelyek számára a gazdasági fellendülés időszakát jelenti.
Honnan érkeznek nevezések az idei Winelovers Wine Awards-ra?

Honnan érkeznek nevezések az idei Winelovers Wine Awards-ra? 

Idén már 12 kategóriában küldhetik be tételeiket a borászatok a 2025. június 29. – július 1. között megrendezésre kerülő eseményre.
Királyi lakoma a királyok városában

Királyi lakoma a királyok városában 

Székesfehérváron nyitotta meg 60. éttermét a BURGER KING.
Vezérváltás a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari cégénél

Vezérváltás a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari cégénél 

Hein Schumacher vezérigazgató helyére Fernando Fernandez pénzügyi igazgató kerül.
Nagy Márton: pályázati lehetőség falusi kiskocsmáknak

Nagy Márton: pályázati lehetőség falusi kiskocsmáknak 

Egymilliárd forintra pályázhatnak az ezer fő alatti településen működő kiskocsmák, bárok és borozók.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.