Új, egészséges menü az Air France Economy osztályain

Mostantól a Párizsból induló járatokon új, egészséges menüt is választhatnak az utasok a Premium Economy és az Economy osztályon. A menüket már mától kiválaszthatják az utasok az áprilistól induló gépekre.

2019. január 10-től az Air France utasai új, egészséges a la carte menüt rendelhetnek, amelyet „Healthy” néven találnak az étlapon. A menüben, könnyű, egészséges, tápláló ételeket kínál a légitársaság, amelyben előétel, főétel, sajt és desszert található. A Premium Economy és Economy kabinok utasai január 10-től már választhatnak egészséges menüt az áprilistól induló járataikra.

Tavaszi/nyári menü:

Előétel: Quinoa saláta lágy fehér sajtokkal, retekkel és zöld spárgával

Főétel: Grillezett csirkemell kakukkfűvel és rozmaringgal, vierge mártással és párolt zöldségekkel

Sajt: Tökmagos kecskesajt

Desszert: Bourbon vaníliás panna cotta pirosbogyós gyümölcsökkel és eperrel, lime szósszal

 

 

Őszi/Téli menü:

Előétel: Lencsesaláta balzsamecettel, kockázott zellerrel és sárgarépával és citrommal

Főétel: Pulyka mandarin szószban, sárgarépa és brokkoli mousse-szal

Sajt: Friss kecskesajt mustárral és vinaigrette-tel

Desszert: Sült körte szárított tőzegáfonyával és aprított keksszel


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.