Új, egészséges menü az Air France Economy osztályain

Mostantól a Párizsból induló járatokon új, egészséges menüt is választhatnak az utasok a Premium Economy és az Economy osztályon. A menüket már mától kiválaszthatják az utasok az áprilistól induló gépekre.

2019. január 10-től az Air France utasai új, egészséges a la carte menüt rendelhetnek, amelyet „Healthy” néven találnak az étlapon. A menüben, könnyű, egészséges, tápláló ételeket kínál a légitársaság, amelyben előétel, főétel, sajt és desszert található. A Premium Economy és Economy kabinok utasai január 10-től már választhatnak egészséges menüt az áprilistól induló járataikra.

Tavaszi/nyári menü:

Előétel: Quinoa saláta lágy fehér sajtokkal, retekkel és zöld spárgával

Főétel: Grillezett csirkemell kakukkfűvel és rozmaringgal, vierge mártással és párolt zöldségekkel

Sajt: Tökmagos kecskesajt

Desszert: Bourbon vaníliás panna cotta pirosbogyós gyümölcsökkel és eperrel, lime szósszal

 

 

Őszi/Téli menü:

Előétel: Lencsesaláta balzsamecettel, kockázott zellerrel és sárgarépával és citrommal

Főétel: Pulyka mandarin szószban, sárgarépa és brokkoli mousse-szal

Sajt: Friss kecskesajt mustárral és vinaigrette-tel

Desszert: Sült körte szárított tőzegáfonyával és aprított keksszel


 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.