Új kereskedelmi vezető a Moonvalley Wines-nál

A borászat csapatába más területről, a Sanoma kiadótól érkezett Rátz Ágnes. Feladata többek közt egy új tokaji luxusmárka bevezetése - adta hírül a Marketinginfo.

A Sanomától igazolt kereskedelmi vezetőt a Moonvalley Wines. Rátz Ágnes 2011. június közepétől a Hold and Hollo márka hazai és nemzetközi piacon történő képviseletéért lesz felelős, de feladatkörébe tartozik majd a borászat új, 2011 második félévében bevezetésre kerülő luxusmárkájának bemutatása is hazánkban és külföldön.

Rátz Ágnes annak az új csapatnak lesz meghatározó tagja, amely a Moonvalley Wines Hold and Hollo márkájának, illetve az év végén debütáló új termékének segít a meghatározó piaci jelenlét kialakításában. Mind a Hold and Hollo, mind az új márka pozicionálásában fontos szerepet játszik a tokaji borkészítés hagyományainak tisztelete, illetve ezzel párhuzamosan a kortárs, nemzetközi színvonalú, előremutató formatervezés és arculat.

Rátz Ágnes a Sanoma Media Budapest Zrt-től igazolt a Moonvalley Wines-hoz. A Sanománál brand manageri, lapcsoportvezetői, illetve key account manageri pozíciót töltött be, ezt megelőzően pedig a Népszabadság Zrt. marketingmenedzsere volt. A Moonvalley Wines 2010-ben debütált a piacon a Hold and Hollo márkával, 2011-től pedig további márkák hazai és nemzetközi bevezetését is tervezi. (Marketinginfo)


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.