Sokan Selyemgombolyítóként ismerik a Miklós téri helyet, amelynek koncepciója valahol a két korábbi hely, a Madhouse és a Mad Kert között helyezkedik el. Az utóbbitól abban különbözik, hogy nem kizárólag sört lehet inni, hanem az Anker közi egység itallapjából inspirálódva itt is van Casino Mocca kávé, organikus borok, koktélok és egy elég combos párlat szekció. Mindez a jelen helyzetben egy "külvárosi" egység működési költségével, a pultnál történő kiszolgálással és Piszkor Norbi séf gluténmentes taco válogatásával fűszerezve - írja a Magyar Konyha Online.
Sefcsik Márton, a főzde üzletfejlesztési vezetője szerint az új kerthelyiség: "A budai menedék. A napsütötte kert. Egy komoly játéktér. Elegánsabb, mint a Mad Kert, de lazább, mint a Madhouse. Megfoghatatlan hangulatok, jazz triók, közösségi vásárok, gyerekprogramok, művészfilm vetítések... Egy erőlködésmentes hely, aminek a kúlsága abban van, hogy nem akar kúl lenni."