Hegyi Balázs séf és csapata egyedi kulináris élményt ígérnek a legjobb minőségű, magyar alapanyagokból készített ételekkel, amelyeket egyedi borválogatás és kézműves koktélok egészítenek ki.
Az étterem új menüjében van a vegetáriánusoknak ajánlat a sütőtökkrémlevestől a cékla rizottón át a spenótos gnocchival tálalt gombapaprikásig, míg a magyar vidék ízeire vágyók serpenyős pisztránggal vagy hagymás rostélyossal, sült burgonyával és savanyított uborkával enyhíthetik éhségüket.
A téli szezon menüje mellett a vendégek az étterem új borkínálatát is megkóstolhatják a Csali Szőlőbirtokról, többek között a testes, de mégis gyümölcsös jegyeket mutató Rókalikak Cabernet Sauvignont és a természet ritka ajándékát, a borászat jégborát. A klasszikus Hilton innováció Pina Colada mellett a téli ünnepi szezont megidéző Rosemary Gin Crush koktél is felkerült mostantól az itallapra.
Hegyi Balázs: „Amikor a menüt összeállítottam, gyermekkorom kedvenceiből merítettem ötleteket, mint a marhahúsleves grízgaluskával vagy a sült kacsamell. Az elmúlt hónapok tapasztalataiból úgy látjuk, vendégeink is ezeket a hagyományos magyar ízeket keresik. Remélem, ezek a fogások melegséget hoznak egy hosszú, sétával vagy a zsúfolt karácsonyi vásárban töltött hideg nap után.”
Forrás: Turizmus Online