Arra törekszünk, hogy viszonylag olcsón, választékos ételekkel tudjuk fogadni az ipari parkban dolgozókat, főként az irodai kollégákra számítunk, hiszen a szalag mellől nem biztos, hogy van idő kiszaladni. Viszont az utóbbi dolgozók számára is van ajánlatunk: amíg valaki vár a buszra, beugorhat egy kávéra, és becsomagolva vihet haza magával vacsorát- mondta el lapunknak Paár András, étteremvezető. Hozzátette, egybesült csülköt, grillcsirkét ajánlanak olyan áron, hogy érdemes legyen náluk megvenni, hiszen a kiválóan elkészített ételeket olcsóbban adják, mintha valaki a nyersen vásárolná meg az alapanyagot. Paár András kifejtette, hogy főprofiljuk az ebédeltetés lesz, 11 és 14 óra között mintegy 200 embert akarnak jóllakatni a 70 fős étteremben.
Újabb szolgáltatás: étterem nyílt az ipari parkban
Újabb szolgáltatással bővült a Győri Ipari Park: a mintegy hatezer embernek munkát adó területen megnyílt a második étterem is. A WHB hotelhez kapcsolódó étterem nemcsak a szálló vendégek étkeztetését oldja ugyanis meg, hanem számít a park dolgozóira is. Főként ebédidőben, amikor változatos és megfizethető menüt kínál - írja a Győrinap.

A lengyel sörgyártás új trendjei
A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.

Új Michelin-csillagos menü az égben
Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen
Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.

Borünnep Szegeden
A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból
Műanyag fóliadarab lehet benne.

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese
Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen
Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival
Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál
A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje
Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.